DOKTOR TÜBEK AMANSIZ HASTALIĞINA YENİK DÜŞTÜ

Sevilen aile hekimi Hülya Tübek, mücadele ettiği amansız hastalığına yenik düştü.

İzmit Yeşilova Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan Doktor Hülya Tübek, mücadele ettiği amansız hastalığına yenik düştü. Sağlık camiası doktor Hülya Tübek’in vefat haberi ile derin bir üzüntü yaşadı. Kentimizin sevilen doktorlarından Hülya Tübek’in vefat haberini Türk Sağlık-Sen‘de Kocaeli Şube Başkanı şu sözlerle paylaştı;

BAŞSAĞLIĞI;

İzmit Yeşilova Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Sendikamız üyesi Dr. Hülya TÜBEK hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Ruhu şad Mekanı Cennet olsun. Allah Ailesine yakınlarına ve sevenlerine sabır ve uzun ömür versin.

Cenaze 25.10.2022 (bugün) İzmit Hayır sevenler Camide ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Köse köy Merkez Mezarlığı’nda defnedilecek. İlgililerin bilgisine Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği ise meslektaşlarının vefat haberini şu sözlerle paylaştılar;
 ÇOK ÜZGÜNÜZ

İzmit/ Yeşilova Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan, çok kıymetli çalışma arkadaşımız, harika bir insan Dr.Hülya TÜBEK ‘i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Ailesine, yakınlarına ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Kocaeli Türk Sağlık Sen ise meslektaşlarının vefat haberini şu sözlerle paylaştılar;
BAŞSAĞIĞI;

İzmit Yeşilova Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr.Hülya TÜBEK hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumenin cenazesi 25.10.2022 (bugün) İzmit Hayırsevenler Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Köseköy Merkez Mezarlığı’nda defnedilecek. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.

Gölcük Vizyon kentimizin sevilen doktorlarından Hülya Tübek’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sağlık camiasına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diler.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =