Engelli vatandaşa Polis yardımı

65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkma izinlerini en iyi şekilde değerlendirirken bazı engellilerin geçiş yolunu araç park etmesinden dolayı engelliye polis ekipleri yardımcı oldu.

Korona virüs mücadelesi kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların soka çıkma yasaklarına evlerinde geçirirken cumhurbaşkanlığının 65 yaş üstü yaşlıların Pazar günleri izinin ardından en iyi şekilde değerlendiriyorlar.

Değirmendere sahilinde 65 yaş üstü vatandaşlar yine günlerini en iyi şekilde geçirmek için sokaklara çıktılar, ancak bir vatandaş tekerlekli sandalye ile sahilde kendisine ayrılan bir araç kapatması sonucunda görevli polis ve bekçi tarafından engelli vatandaşı kaldırımdan aşağıya indirmeye yardımcı oldu, vatandaş polis ve bekçiye yardımlarından dolayı teşekkür etti.

65 yaş üstü vatandaşların dışarı çıkma izinlerini iyi bir şekilde geçirmeleri için Gölcük Emniyet müdürlüğü ekipleri ise sosyal mesafe ve maske konusunda esnaflara gerekli uyarılarda bulunurken yaşlıların izinlerini iyi bir şekilde geçirmelerini sağladılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 4