EN GEÇ CUMA AÇIKLANIR DEDİ

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden 7 ilçe başkanı yerine atamalar yapılmıştı. Bu yedi ilçe başkanından yalnızca Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu mevcut yönetimiyle göreve devam kararı almıştı. İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Çayırova Ekrem Karahan ve Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yönetimlerini yeniden oluşturuyor.

KOMİSYONLAR ÇALIŞIYOR
Yeni yönetimlerin durumuyla ilgili AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, EN Kocaeli’ye önemli açıklamalarda bulundu.
İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Kurduğumuz komisyonlar ilçe başkanlarımız tarafından hazırlanan yeni yönetim kurulu listeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra yönetimler belirlenecek” dedi.

BUGÜN YA DA YARIN
Henüz listelerin genel merkeze gitmediğini ifade eden Eryarsoy, “Söylediğim gibi komisyonlar çalışıyor. Ancak bugün ya da yarın listelerin son hali belirlenecek ve Genel Merkezimize gidecek. Genel merkezimiz de oluşturulan yeni yönetim kurulu listelerini değerlendirecek” dedi.

NE ZAMAN GELİRSE
Sözlerini devam ettiren İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Genel merkezimizden de onay geldikten sonra yeni yönetim kurulu listelerimiz belirlenmiş olacak. Bu da tahmin ediyorum en geç Cuma gününe kadar devam eden bir süreç olur. Genel merkezden ne zaman bize haber gelirse biz o zaman listeleri resmileştirerek kamuoyuna duyuracağız” açıklamasında bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1