EMNİYETTEN KUMAR ve TOMBALA BASKINI!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli genelinde Kumar ve Tombala uygulaması gerçekleştirdi. Gerçekleşen uygulamalarda aranan 19 şahıs yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 17 Mayıs tarihinde saat 22:00-01:00 arasında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinin katılımı ile toplam 290 personel ve 66 ekip tarafından Kumar ve Tombala uygulaması yapıldı.

Kocaeli genelinde gerçekleşene uygulamada 172 iş yeri ve 1 dernek kontrol edilirken, 4221 şahıs sorgulandı. Sorgulanan şahıslar arasında çeşitli suçlardan aranan 19 şahıs yakalandı.  Kartepe ilçesinde ruhsatsız iki iş yerinde tombala oyunu ve Gebze ilçesinde ruhsatsız bir iş yerinde kağıt oyunu olmak üzere toplam 3 iş yeri sahibine Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynayan 19 şahsa toplam 6 bin 80 TL idari para cezası tanzim edildi ve 535 TL kumar parasına el konuldu.

Gebze ilçesinde 3 iş yerine Kapalı Alanda Sigara İçilmesi’ne müsaade edilmesinden tutanak tanzim edilirken, Darıca ilçesinde oyun makinesi bulunduran 1 iş yeri sahibi hakkında 1072 Rulet, Tilt, Langırt ve Benzeri Oyun Alet ve Makinaları suçundan adli işlem yapıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − 70 =