“GÖLCÜK BURADA”

Gölcük Burada grubunun düzenlemiş olduğu kahvaltıda Gölcük´te siyasetin içinde bulunmuş bütün eski isimler, şu anda aktif olan isimler  bir araya geldi.

Facebook´da Gölcük Burada isimli birlik ve beraberliği pekiştirmek, eski isimleri buluşturmak adına program düzenledi. Eski ve yeni isimler İpekhan´daki kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya  Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük  İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yardımcıları, meclis üyesi adayları, eski Doğru Yol Partisi üyeleri, AK Parti´ li, MHP´li teşkilat mensupları ve birçok Cumhur İttifakı gönüllüsü  katıldı.

“GÖLCÜK ŞAHLANACAK”

İlk olarak konuşan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilat Başkanı Çetin Seymen, “ Yerel seçimlere 18 günümüz kaldı. Biz kapı kapı, mahalle mahalle, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayana kadar Sayın Belediye Başkanı Adayımız Ali Yıldırım Sezer ile çalışıyoruz. Belediyecilik AK Parti´nin işi. Hizmet belediyeciliğinde kendimizi kanıtladık. Gönül belediyeciliğimiz var. Biz biliyoruz ki milletimizin gönlüne girmeden,milletimizin gönlünü kazanmadan oyları sandığa yansıtamayız. Onun için  canla başla çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi Pazar günü meclis adaylarımızı ve beyannamemizi Gölcük halkına sunduk. Çok güzel tepkiler aldık. Gölcük´ü 5 yılda kaldıracak, şahlandıracak bir beyanname oldu. İnşallah bu hizmetlerimizi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“31 MART AKŞAMI BULUŞMAK ÜZERE”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Burada Gölcük´ün bir özetini görüyorum. Gölcük burada.  Her ne kadar Mehmet Cinemre arkadaşım kardeşlik adına, birlik ve beraberlik adına yaptığını ifade ettiyse de gerçeği de yansıtmak lazım. Seçim yaklaştı. Adaylarımız burada. Bu toplantının bugün ana sebeplerinden birisi de seçim. Ben kardeşiniz olarak, evladınız olarak, 15 yıl hizmet vermiş belediye başkanı olarak gönül belediyeciliği yapmanın gayret ve samimiyetinde oldum. Her daim yanımda oldunuz. Destek verdiniz, sahip çıktınız. İyi şeylerde aferin dediniz. Eksik ve noksanlarımızda kulağımıkzı çektiniz ama sonuç olarak birlikte ve beraber bu güzel yılları geçirdik. Depremden sonra enkaz haline gelmiş Gölcük, ayağa kalktı ve yoluna devam ediyor. 31 mart seçiminde bayrak yarışı sonucunda nöbet değişimi olacak. Kişisel olarak isteğim gönül belediyeciliğinin devam etmesi kapsamında Yıldırım Sezer kardeşimize güçlü bir destek vermenizdir. Bu bayrağın yere düşmeden Gölcük´te tekrar dalgalanması adına sahip çıkmanızdır. Bunu yapacağınıza da en ufak tereddütüm yok. Büyükşehirde Tahir Hocamız, Büyükşehideki görevi sürecinde Gölcük´teki birçok meselenin çözümü noktasında, hep yanımızada oldu. bizi kırmadı. Destek verdi. Birçok projemizin altında kendisinin imzası var.ben bu vesile ile tekrardan sizler adına da kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Yine güçlü desteğinizle Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda tekrar Gölcük özeline grekli desteği vereceğine en ufak bir tereddütüm yoktur. Ona da başarılar diliyorum. Şimdiden Allah yardımcısı olsun diyorum. Bir parantezi de Cumhur İttifakı´na açmak istiyorum. Sevgili MHP İlçe Başkanımız Çakıroğlu burada. Sonuçta biz ortak bir iradeyi ortaya koyan, Türkiye siyasetinde köklü iki partiyiz. İşte bu birlikteliğin ortak hedefi de Gölcük özelinde, Türkiye genelinde birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın devam etmesi, ülkenin huzurlu, mutlu , refah içerisinde en önemlisi de barış içerisinde, içeriden ve dışarıdan gelen saldırılara karşı tek mücadele etmek istiyoruz. Bu alanda özel bir özellik arz ediyorum. Cumhur İttifakımıza da desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı buluşmak üzere” dedi.

“HİZMET ETMEK MAKAMLARIN EN BÜYÜĞÜDÜR”

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın “ 1996 yılında Derince´de doğdum. Bir tarafım Artvin´den gelme diğer tarafım Balkanlar´dan. Burada buluşmuşlar ben de Derince´de doğmuşum. Derincee´de büyüdüm. İmizt´te okulu okuduk. Ondan sonra İstanbul´da Siyasal Bilimler Fakültesi bitirdi. Ardından üniversitede hoca olarak görev yapmaya başladım. 2007 Yılının sonuna kadar Kocaeli Üniversitesi´nde ekonomi hocası olarak çalıştım. 15 yıl bu kentte Ekonomi Hocası olarak öğrenci yetiştirdim. 10 yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nde çalıştım. 7 yıl Genel Sekreter Yardımcısı, 3 yıl da Genel Sekreter olarak görev aldım. Bu kentte yapılmış olan büütn projelerin mutfağında oldum. Ardından Bilecik´e vali olarak atandım. Oradan da istifa edip buraya geldim. Allah nasip ederse, vatandaşımız teveccüh gösterirse 31 Mart´tan sonra doğsuğumuz büyüdüğümüz yerde, çocuklarımın doğup büyüdüğü bu şehirde hizmet eymeye çalışacağım. İnsanlara hizmet etmek makamların en büyüğüdür. İnşallah Rabbim bu şehre çalışmamı nasip etsin” açıklamasında bulundu.

“TAKIMOYUNUNUN GETİRDİĞİ KAZANÇLAR VARDIR”

Açıklamalarına devam eden Büyükakın “Önümüzdeki süreçte de önceki dönemde olduğu gibi Gölcük Belediyesi ile , Mehmet Ellibeş abimiz ve İbrahim Başkan´ın arasındaki koordinasyonda olduğu gibi bir organizasyon sağlanırsa yapılacak olan hizmetler çok daha güzel olacaktır. Büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesi arasında farklı farklı sonuçlar çıkan yerlerde huzursuzluklar ve hizmette aksamalar var. Sizlerden 31 Mart´taki süreçte oyunuzu kullanırken ve eşinize dostunuza tavsiye de bulunurken bu hususu gözden kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Takımoyununun, birlikte çalışmanın getirdiği irade ve kazançlar vardır. Kocaeli´de büyükşehir ve bütün belediyeler aynı partili olduğu için sorun çekmiyor ama büyükşehir belediyesinin başka yerde ilçe belediyesinin başka yerlerde maalesef sorunlar oluyor .Ali Yıldırım kardeşimizin beyannamesinde açıkladığı bazı projeler ortak projelerimizdir. Millet Bahçesi projesi, battı çıktı gibi. Gerçek bir ortaklık olursa bu projeler de güzel bir şekilde yapılma şansına sahip olur. Önümüzdeki süreçte Gölcük ile Büyükşehir´in ortak bir uyum sağlanması için, hem Ali Yıldırım kardeşimi hem de beni birlikte desteklemenizi sizlerden önemle rica ediyorum” dedi.

“YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK”

Büyükakın açıklamalarını “ Bu yerel seçimler yerel seçim olmakla birlikte iradeyi kime teslim ettiğinizle alakalı da bir seçimdir. İrade sağlam olmadıkça, bu topraklara sahip olmadıkça, teslim ettiğimiz irade bu topraklara ait olmadıkça ya da kendi başına iradesine  sahip olmadıkça, tepesindeki sahipleri bu topraklara ait olmadıkça, Kandil´den, okyanus ötesinden yönetildiği müddetçe Amerika´nın kuklası olduğu müddetçe bizim bu memleketi yönetme şansımız olmaz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnsansız hava araçlarımızı yapıyoruz. Önceden Amerika´dan İsrail´den almak zorunda kaldığımız silahların, helikopterlerin hepsini kendimiz üretiyoruz. Terör bitti bitecek. Teröre harcanan masraf bu ülkenin ekonomisinin gerilemesinin en büyük sebebidir. Terör bittiği zaman ve teröre ayrılan kaynaklar ekonomiye tekrar ayrıldığı zaman tarıma verdiğimiz, kamyoncu esnafına verdiğimiz destek daha da artacak. Yeter ki şu terör bir bitsin. Terörle işbirliği yapanlarla da ilişkiyi keselim.önümüzdeki 5 yılda işlerimizi bitirelim. Terörün kökünü kazıyalım ve bir daha bu ülkeye zarar verecek ne engel varsa tamamını yıkalım” diyerek bitirdi.

“ELLİBEŞ´TEN ALDIĞI BAYRAĞI YUKARILARA TAŞIYACAK”

Kahvaltıda konuşan Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek “ Bu tabloyu görünce 9 ay önceki tablo gözümün önüne geldi. Kadırga´da bir kahvaltı yapmıştık ve o zaman demiştim ki baba dostları beni yalnız bırakmayın. Bu seçimde desteklerinizi bekliyorum. Allah razı olsun sizlerin desteği ile ben bugün Ankara´da milletvekiliyim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi de önümüzde 31 Mart seçimleri var. Abilerim kardeşlerim, bana verdiğiniz desteği ,dün bana verdiğiniz gibi bugün de büyükşehir belediye başkan adayımıza ve Gölcük belediye başkan adayımıza vereceğinizi biliyorum. Biz güçlü bir aileyiz. Bizde o, bu yok. Bizde Gölcük sevdası var. Gölcük´ün geleceği var. Şimdiye kadar Gölcük´ümüze çok değerli hizmetler etmiş Mehmet Ellibeş Başkanıma sonsuz teşekkürler ediyorum.  Bugün bayrağını Yıldırım kardeşimize teslim edecek. Biliyoruz ki Yıldırım kardeşimiz de Mehmet Ellibeş´den aldığı bayrağı çok çok yukarılara sizlerle beraber taşıyacak. Kişisel kırgınlıklarımızı bir kenara bırakalım.bunların yeri zamanı değil. Bugün artık birlik beraberlik zamanı. İsmet İşeri abimizi çok iyi tanırım. Şahsına hiçbir şey diyemem. Sevdiğimiz bir ağabeyimiz ama mensubu olduğu partiye bir bakalım. Kendisi ve partisini ayrı düşünemeyiz. Beni nasıl AK Parti ile ayrı düşünemezsiniz o abimizi de partisinden ayrı düşünemezsiniz. Sonuçta o misyonun temsilcisi. Gölcük 15 yıldır Mehmet Başkanımızı destekledi. Bundan sonra Yıldırım kardeşimizi destekleyeceğinden de hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.

“5 YILIN PLANLARI YAPILAN KAZANIMLARIN HESAPLAMALARI”

Kahvaltıda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer “Bu toplantıyı düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum ama özellikle sizlere, buraya geldiğiniz için, renk kattığınız için, şeref verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Az önce büyükşehir belediye başkan adayımız büyükşehir ile ilçe belediyesi kooridnasyonunun öneminden bahsetti. Büyükşehir belediye başkanı adayımıza bahsettiği önemli konular ve bana vermiş olduğu destek için kendisine çok teşekkür diyorum. 3 dönem belediye başkanlığı yapan. 41 yıl belediyeye hizmet eden Mehmet Ellibeş ağabeyime teşekkür ediyorum ve bugün hurada daha önceden Gölcük Belediye Başkanlığı yapan ya da her ne suretle olursa olsun Gölcük´te taş üstüne koyan kim varsa hepsinden Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2 gün önce seçim beyannamesini açıkladık. Adımız ilçe belediye başkan adayı olarak açıklandığı andan itibaren sabahtan gecenin geç saatlerine kadar durmadan çalışıyoruz. Seçim çalışmalarımızın yanında meclisle ilgili çalışmalar da yaptık ve açıkladık. Beyannameyi incelerken şunu fark ettim. Önümüzdeki 5 yılın planlarını yaparken aslında daha önceden yapılan kazanımların hesaplamalarını ve planlamalarını yapıyoruz”dedi.

“TEMEL AMACIMIZ ADALETİ GERÇEKLEŞTİRMEK”

Sezer son olarak “Büyükşehir adayımızın dediği gibi gerçekten İlçe belediyesi ile büyükşehir belediye başkanı arasındaki uyum çok önemli. Allah´a şükür aramızda çok güzel uyum var. Kendisi uzun yıllar Gölcük´te genel sekreter yardımcılığı ve genel sekreterlik yaptı. Gölcük ve Kocaeli´yi çok iyi biliyor. Bizim açımızdan bir şans. Çünkü aramızda çok iyi bir uyum var. Bu uyumun seçimlerde de devam etmesi gerektiğinin düşüncesindeyiz. Bu yönden de talep ediyoruz.Cumhur İttifakını temsilen aramızda bulunan dostlarımızı da ayrıca selamlamak istiyorum. İlçe başkanımızı, meclis üye adaylarımızı ayrıca selamlıyorum. Bizim Cumhur İttifakı olarak yüksek bir oy oranı ile çıkmamız başkalarının heveslerini kıracaktır. Tevazu, samimiyet ve gayretle yola çıktık. Temel amacımız adaleti gerçekleştirmek. Özgür bir şekilde yaşıyoruz. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Bu vatanda yaşayan insanlarız. Türkiye cumhuriyeti´nin her vatandaşı bizim için eşittir her türlü hakkı hizmeti almayı da hak etmektedir. Üstünlük sadece takvadadır. Bunun dışında başka bir şekilde üstünlük olması mümkün değildir. Ben gerçekten içinizden birisiyim. Bu toprağın çocuğuyum. Birileri arasında ayrım yapmak, belediyeye gelmekte zorlanacakmış böyle bir şeyin olması asla mümkün değildir. Benim herkese kapım açık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da açık olacak. Kimsenin şüphesi olmasın” diyerek konuşmasını bitirdi. HABER: Büşranur DURDU

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 2 =