ELLİBEŞ: KRİZ MERKEZİ OLUŞTURDUK MÜDAHALE EDİYORUZ

 

 

 

 

 

Şiddetli yağış Gölcük’te adeta afete dönüştü. Şirinköy, İhsaniye’de, Hisareyn’de bir çok noktayı su basarken, vatandaşlar zor anlar yaşadılar. Başkan Mehmet Ellibeş’te çalışmaları bire bir takip ederken, kriz merkezi kurduklarını ve baskınlara müdahale ettiklerini bildirdi.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi ve İSU ekipleri su baskınlarının yaşandığı bölgelerde suyu tahliye etmek için yoğun çaba  sarf ediyor. Karaköprü’de Pazar yeri ile yolda biriken su büyük sıkıntıya neden oldu. Şuan 20 pompa burada suyun tahliyesine çalışıyor.

İSU ŞANTİYESİ SULAR ALTINDA

Bu arada Şirinköy’e bulunan İSU şantiyesi de tepeden gelen sel suyu nedeniyle sular altında kaldı. Yolda ise asfalt kalkarken araçlar için tehlikeli bir durum oluştu. Yetkililer bu bölgeye de müdahale ediyorlar.

“KRİZ MERKEZİ OLUŞTURDUK”

Öbür taraftan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te su baskınlarının yaşandığı yerlere giderek çalışmaları yerine inceliyor. Ellibeş yaptığı açıklamada, “Sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sebebiyle ilçemizin bazı noktalarında oluşan su baskınlarına tüm ekiplerimizle müdahale ediyoruz. Sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşlarımız ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerimizde bulunduk. Kriz merkezi oluşturularak bütün imkanlarımız ile siz vatandaşlarımızın 7/ 24 hizmetinizdeyiz. IRTİBAT NO 0262 4222410 Hepimize büyük geçmiş olsun.

 

 

 

 

Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 5