ELLİBEŞ; GÖLCÜK KOCAELİYE ve TÜRKİYEYE ÖRNEK OLMUŞTUR

İLK DANIŞMA MECLİSİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş il yönetimini atadıktan sonra saha çalışmalarını hızlandırdı. Ellibeş, saha çalışmaları kapsamında danışma meclislerini toplamaya başladı. İlk danışma meclisi bugünGölcük’te başladı.

ALİ YILDIRIM SEZER YURTDIŞINDA OLDUĞU İÇİN

AK Parti Gölcük genişletilmiş ilçe Meclis toplantısına KocaeliBüyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, il yönetimi, İlçe Yönetimi, Gölcük mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yurtdışı programı olduğundan programa katılmadı

POLİTİKALARIMIZI BIKMADAN USANMADAN ANLATTIK

İlçe Meclisinin divanını, Kemal Yavuz, Emine Turan ve Zafer Aytaç üstlendi. Toplantıda ilk konuşmayı Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen yaptı. Seymen konuşmasında, “ Biz büyük bir aileyiz.2002 yılında başlayan serüvenimiz 17 yılda Genel Başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük başarılara imza attı. AK teşkilatımızın hepiniz 17 yılda büyük başarılara imza attınız. 31 Martta bu anlayış ile yola çıktık. Sizin çalışmanız ile büyük zaferlerin altına imzamızı atıpGölcük Belediyesi AK Belediyecilik bayrağını astık. Gölcük Kocaeli’de oyunu en fazla arttıran ilçe oldu. Bu zaferin mimarı sizlersiniz. 2023 yılına kadar seçim yok. Biz aynı tevazu ile çalışmayı sürdüreceğiz. Ellibeş başkanımız ile bu inancın tüm teşkilatlarda daha fazla arttığını gördük. Birlik ve beraberliği daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Politikalarımızı bıkmadan usanmadan anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz. Biz terör zihniyeti ile hiçbir zaman yürümedik onların da yürümesine izin vermeyeceğiz. Bu yolda siz teşkilat kardeşlerime olan güvenim tamdır.” şeklinde konuştu.

OYUNU EN FAZLA ARTTIRAN 

Ali Yıldırım Sezer’in selamlarını ileten Gölcük Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kadir Özdemir “Dün Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’i aradım, Teşkilata söylemek istediğiniz bir şey var mı diye sordum. Kocaeli’de oyunu en fazla arttıran ilçe olduk. Bunun en büyük sebebi teşkilatlarımızdır. Bunun için teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Uyum içinde çalışmak bu başarıyı getirmiştir dedi.” Sezer’in mesajından sonra Özdemir, Adalet ve istişare duruşundan şaşmadan AK Parti bayrağını taşıyacağız.” İfadelerini kullanarak sözlerini sonlandırdı.

SAHADAKİ GÖZLERİMİZ

Kadir Özdemir’in konuşması sonrası kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise “Toplantılarımız aslında teşkilat ve belediyelerin buluşması için çok büyük fırsat. Bizler vatandaş ile diyaloglar kurup onların şikayetlerini öğrenmiş oluyoruz. Böylece saha neler ihtiyacımız olduğunu öğreneceğiz. Sizler her zaman bizim sahadaki gözlerimiz oluyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. AK Parti’nin göstermiş olduğu başarıdaki en büyük sır teşkilatın gücüdür. Burada unutmamamız gereken bir husus, bugün Hakkari’den şehithaberi aldık. Milletimize ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Burada huzur içinde toplantı yapabiliyorsak şehirlerimize borcumuz var. Az sonra soru cevap kısmında tekrar söz alma hakkımız olacak. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” İfadelerini kullandı

AYAĞA KALKMAZ DENİLEN ŞEHRİ

Büyükakın’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bende sözlerime şehitlerimize rahmet dileyerek başlamak istiyorum. Aynı zamanda 15 Temmuz yıl dönümü de geldi. 15 Temmuz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Burada bu sahnede birçok kez sizler ile belediye başkanınız olarak bir araya geldim. Sizler de her daim samimiyetinizle bizlere sahip çıktınız. Her geçen anımızın sizlerin ve bizlerin hafızasında. Ben o günleri hep hatırlayacağım. Gölcük halkına belirlediğimiz bir slogan vardı. Birlikte Başardık. 19 Ağustos depreminde bir daha ayağa kalkamaz denilen şehri ayağa kaldırdık.

CUMHURBAŞKANIMA GÖLCÜK SENİNLE DEDİK 

Bugün başka bir kimlik ile karşınızdayım. AK Parti’nin Kocaeli İl Başkanı olarak karşınızdayım. Benim için büyük bir onur. Biz bugüne kadar partimizin kurulduğu ilk günden itibaren en güçlü desteği Gölcük’ten verme isteği içerisinde olduk. Her daim Cumhur Başkanımıza dik dur eğilme Gölcük seninle dedik. Demekle kalmadık sandığa yansıttık. Ali Yıldırım Sezer kardeşimizi Gölcük Belediye Başkanı olarak seçtik. Bu bir son değil. Daha yürüyeceğiz. Milli ve manevi değerlerimiz için durmadan çalışacağız. Her daim Gölcük, Türkiye ve Kocaeli’ye örnek olmuştur. Belediye Başkanımız teşkilatımızı ve Gölcük halkı bir uyum içerisinde oldu. Bugünden sonra da bu birlik ve beraberliği yansıtmaya devam edeceğiz. Enerjimizi gücümüzü sizden alıyoruz. Sizlerle bugün birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. İl Başkanlığım sürecinde de en güçlü. Desteği Gölcükten alacağıma olan inancım tamdır. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizin refahı adına 2023 seçimleri adına çalışma sözünü vermenizi istiyorum. Sizleri bir kez daha selamlayıp Allah’a emanet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

KAPALI ŞEKİLDE

Programın geri kalan kısmı basına kapalı olarak devam etti

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 − = 13