“El birliği ile virüsün üstesinden geleceğiz”

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu,  ilerleyen döneme ait faaliyet planları hakkında  açıklamada bulundu.

SAĞLIK DİYEREK ADIMLARIMIZI ATIYORUZ

Başkan Çakıroğlu, konu hakkında verdiği bilgilerde “Geçtiğimiz yıl içerisinde ilçemizde birçok etkinlik gerçekleştirdik. Hamsi Festivali, Kadırga Şenlikleri gibi büyük etkinliklerde bulunduk. Bu etkinliklerimizi 2020 yılında da yapmak istiyorduk fakat süreç bize bunları yapma imkanı vermedi. Yılın büyük bölümünü, Covid-19 nedeniyle faaliyetsiz geçirdik. 2020 yılının başında derneğimizin tefrişatını tamamlamaya gayret ettik. Büyük bir açılış programı yapmak istiyorduk ama korona virüs nedeniyle açılışımızı istediğimiz şekilde yapamadık. Normalleşme süreci ile birlikte dernek üyelerimizle kontrollü bir şekilde bir araya gelmeye gayret ettik. Fakat toplu bir etkinlik yapamadık. Bu dönemde derneğimizi açık tuttuk, isteyen dernek üyemiz geldi. Biz bu yılda da güzel festivaller planlamıştık fakat yapamadık. Mevcut durumda da etkinlikler yapılamıyor ve yine sağlığımızı düşünerek derneğimiz içerisinde, topluluk oluşturacak şekilde bir araya gelmiyoruz. Önce sağlık diyerek adımlarımızı atıyoruz” dedi.

HEPİMİZ, BU SÜREÇTE ÖZVERİLİ OLMALIYIZ

2020 yılını faaliyetsiz ve sessiz bir şekilde bitirmek üzereyiz. Virüse karşı büyük tedbirler alınıyor ve bizler de bu tedbirleri uyguluyoruz. İnşallah 2021 yılı itibariyle sürecin normale dönmesini ümit ediyoruz. Yapamadığımız tüm faaliyetleri, festival ve şenlikleri önümüzdeki yılda yapmayı planlıyoruz. Eski sosyal hayatımızı oldukça özledik. Geçmiş senelerdeki faaliyetlerimize özlemle bakıyoruz. Virüs mikrobunu yenmek, bizim alacağımız tedbirlerle olur. Hepimiz, bu süreçte özverili olmalıyız. El birliği ile virüsün üstesinden gelebiliriz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − = 70