EĞİTİM YUVASI ÜLKÜ OCAKLARI

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar vefakar, cefakar, içinde vatan, millet, bayrak sevgisi olan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutladı. Eğitim ve kültür faaliyetlerine büyük önem verdiklerini dile getiren Cabar yıl içinde bu noktada bir çok faaliyet yaptıklarını Ülkü Ocakları’nın eğitim yuvası olduğunu söyledi. 

EĞİTİM FAALİYETLERİYLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Cabar, Şenay Aybüke Yalçın Eğitim Kampı’nda gençlerimizle güzel bir faaliyet gerçekleştirdik. Ülkücü Şehit  Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphanesi’ni ilçemize getirerek Anıtpark’ta ve çeşitli yerler de öğrencilerimizle ve kitap severlerle buluşturduk, Şehit öğretmenimiz Mehmet Akif Bekiroğlu için okuma programı düzenledik, öğrencilerimiz için geziler düzenledik ve son olarakta Ülkü Ocakları Gölcük Asena Birim Başkanı Şeyma İğde öncülüğünde +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin açtığı Down Kafeyi ziyaret edip, Dernek Başkanı  Öğretmen Belgin Abanoz’u ziyaret edip, Down Sendromlu bireylerle bir araya geldik.

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİ ANIYORUM

Ülkü Ocakları her zaman gençlerimizin eğitimi noktasında bir nefer olmuştur, böyle de devam edecektir.  Öncelikle bayrak, vatan uğruna şehit olan öğretmenlerimize ve Allah vatan, bayrak, ahlak aşkını kalplere nakşeden değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım, şehitlerimize rahmet dilerim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1