10 DÖNÜMLÜK ALANA YENİ PROJE

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Değirmendere’de çok yoğun bir programla esnafları ve çay bahçelerini ziyaret etti

 

Sezer, “Fındık Festivali’ne önem vereceğiz”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Değirmendere’yi adeta arşınladı. Değirmendere Merkez ve Yüzbaşılar’da bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Aday Sezer, caddelerde bulunan vatandaşlarla sohbet edip, onlara projelerini anlattı ve destek istedi.

 

10 DÖNÜMLÜK ALANA YENİ PROJE

Geçmişte farklı partilere oy verenlerinde bu seçim de tercihlerini Sezer’den yana kullanacaklarını söylemesi büyük moral olurken, Değirmendere’de adeta Sezer rüzgârı esti. Değirmendere’nin kültür sanatla anılmasını sağlayacaklarını anlatan Sezer, çarşı içinde yaşanan trafik sorununu da çözeceğini, ayrıca Kuruçeşme mevkiinde bulunan Kültür Merkezi’nin önündeki 10 dönümlük alana tekneler için marina ve ayrıca da sosyal tesislerin yapılacağını söyledi.

 

FINDIK FESTİVALİNE ÖNEM VERECEĞİZ

Değirmendere’yi eski günlerine kavuşturacaklarını söyleyen Sezer, “Fındık festivaline büyük önem vereceğiz. Ayrıca sempozyumlar ve sanat etkinliklerine de ilginin artmasını sağlayacağız. Değirmendere’ye özel önem gösterip, eksikler neyse bir bir ortadan kaldırarak tüm Kocaeli halkının geldiği bir yer haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 + = 64