GÜCÜMÜZÜ ARTTIRIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, partilerinin yaptığı çalışmalarla ilgili olarak dün açıklamalarda bulundu. İşeri, yaptıkları çalışmalara değinerek “İl Kadın Kolları yönetimimizle birlikte çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. İlçemizde yaptığımız çalışmaların yanı sıra, ilimizdeki faaliyetlere de katılmaya gayret ediyoruz. İl yönetimimizle gerçekleştirdiğimiz ilçe kadın kolları başkanları toplantılarımızda fikir ve görüşlerimizi iletiyoruz. Yine onların fikirlerini alıyor, ilçelerdeki çalışmaları şekillendiriyoruz. Bu birliktelikle partimizin il ve ilçelerdeki güçlerini arttırmayı sürdürüyoruz” dedi.

İşeri, açıklamasına devam ederek “İl yönetimimizle yaptığımız çalışmaların yanı sıra ilçemizde de parti faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Mahalle temsilciliklerimizle birlikte çalışarak mahallelerin gücünü arttırmaya gayret ediyoruz. Yine mahalle teşkilatlarımızla birlikte çalışarak kadınlarımızı partimize davet ediyoruz. Onları partimize üye yapıyoruz. Bu anlamda, mahalle teşkilatlarımızla yaptığımız üye çalışmalarımızın oldukça faydalı olduğunu söylemek mümkün. Mahalle teşkilatlarımız güçlendikçe partimiz daha da iyi bir konuma geliyor” dedi.

Başkan İşeri, açıklamasının sonunda “Partimiz ana kademesi, yönetim kurulu ile çeşitli çalışmalar yaparken bizler de kadın kolları olarak ilçemizdeki kadın esnafları ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Belirli aralıklarla yaptığımız bu esnaf gezilerinde esnafımızın karşılaştığı sorunları not ediyoruz. Bu sorunları gerek ana kadememize, gerekse de belediye meclis üyelerimize aktarıyoruz. Sorunları çözmeye gayret ederek halkımızın yaşadığı sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde en iyi sonucu alabilmek adına elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz” dedi

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 5