DUALARIMIZ UTKU BERAT İLE

 

Gölcük’te oturan Dinçay ailesinin epilepsi hastası 8 yaşındaki çocukları Utku Berat Dinçay’ın tedavisi için basın da çıkan haberler sonrasında yardım eli uzatılmıştı. Utku Berat bugün ameliyata alınacak ve vagal sinir uyarımı ameliyatı yapılacak. Beynine de yerleştirilecek pil ile epilepsi nöbetleri yatıştırılacak.

 

 

 

 

Gölcük’te oturan Dinçay ailesinin epilepsi hastası 8 yaşındaki çocukları Utku Berat Dinçay’ın tedavisi için basın da çıkan haberler sonrasında yardım eli uzatılmıştı. Aslen Gölcüklü olan İstanbul’da yaşayan  yardımsever Sema Bayrak’ın devreye girmesi sonrasında konu Ankara Valiliği’ne aktarıldı ve Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu gerekli girişimleri yaparak Utku Berat’ın GATA’da tedavi altına alınmasını sağlamıştı.

YARIN SABAH AMELİYAT OLUYOR

Dinçay ailesi Ankara’ya gitti ve Utku Berat Dinçay’ın tedavisine iki hafta önce başlanmıştı. Şimdi ise ameliyat günü geldi çattı. Utku Berat yarın sabah ameliyata alınacak ve vagal sinir uyarımı ameliyatı yapılacak. Beynine de yerleştirilecek pil ile epilepsi nöbetleri yatıştırılacak.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Baba Hayrettin Dinçay, Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Serkan Sıdal’ı arayarak hem ameliyat hakkında bilgi verdi, hem de bu süreçte emeği geçen kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Özellikle ameliyatın gerçekleşmesinde katkısı büyük olan Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Çakıroğlu ve  Sema Bayrak hanıma özellikle minnetlerini iletti ve inşAllah çocuğum bir nebze olsun iyileşecek” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − = 75