“VİZYONUMUZA VE HIZIMIZA YETİŞEMEZLER”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla teşkilat çalışmalarını ve kent gündemini değerlendirdi. Teşkilat olarak her zaman dinamik bir şekilde sahada olduklarını vurgulayan Ellibeş, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın Gebze Metrosu’nun bakanlığa devredilmediği konusunda ki iddiasıyla ilgili “ Burada gerçekten üzülüyorum. Ulaştırma Bakanlığına olan devrini alkışlıyor mu? Yarın belgeler ortaya konduğunda yüzü kızaracak mı? Gerekli talimat verildi. Kesinlikle Ulaştırma Bakanlığına devri yapılmıştır. Metro Tahir başkanımızın başarısıdır. Metro bittikten sonra Büyükşehir isterse ben çalıştırırım der. Ama bunlar metro bittikten sonra konuşulacak konulardır. Sayın Cumhurbaşkanımıza da Kocaeli’ye kazandırdığı 5 milyar liralık hediyesi için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

 

18 YAŞINDAYIZ

Basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “AK Parti’yi milletin kendisi kurmuştur ve AK Partiyi bu günlere milletimiz taşımızdır. Her zaman halkımızın içerisindeyiz. Partimizin tüm dinamikleri tam bir ahenk içerisinde hareket etmektedir. 18 yaşındayız ve ilk günden itibaren halkımızın isteklerine ve beklentilerini karşılayacak projeleri hayata geçirdik. Bu anlayış içerisinde milletvekillerimiz ilimize gelerek, farklı bölgelerde halkımızın dertlerini dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyorlar. Meclis tatile girince yaz boyunca yine halkımızla iç içe oldular. Halkımız ile olan gönül bağımızı sürdürdük. Tüm milletvekillerimize samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her ne kadar sahada vatandaşlarımızla buluşsak da, sahada vekillerimize ulaşamayanlar için partimizde vekillerimizi vatandaşlarımızı bir araya getireceğiz” dedi.

 

KOCAELİ TEŞKİLATLARI TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR

Sözlerini sürdüren Ellibeş “Kongre sürecimiz sıkıntısız bir şekilde sürüyor. 8 Aralık tarihine kadar delege seçimlerimizi tamamlayacağız. Her bir üyemizin görevini en iyi şekilde yapacağından şüphemiz yok. Esas olan savunduğumuz davamızdır. Kongre takvimiz huzur içerisinde tamamlayacağız. 2020 Haziran ayına kadar ilçe kongrelerimizi de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kocaeli Teşkilatları Türkiye’ye örnek bir teşkilat yapısına sahiptir. Bu başarının en önemli mimarları teşkilat üyelerimizdir. Teşkilatlarımızla her zaman bir arada olmaya devam ediyoruz. İlçe ilçe istişare kurulu üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bizlerin göremediği noksanlar bu toplantılar da ortaya konuluyor” dedi.

 

TÜM MİLLETVEKİLLERİMİZLE SAHADAYIZ

Genel Merkezimiz belediye başkanlarımızı takip ediyor diyen Ellibeş “ Tüm belediye başkanlarımızı istekli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin önceliği vatandaşlarımızın öncelikli gereksinimleri olmuştur” dedi. Ellibeş’in ardından konuşan AK Parti Milletvekili Emine Zeybek “ Nöbet uygulamasına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tüm milletvekillerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını, önerilerini her zaman dikkate alıyoruz. Sadece 3 günümüz ilimizde geçiriyoruz. Biz ne kadar halkımızla bir arada olursak olalım yeterli olmuyor. Vatandaşlardan yüz yüze görüşme isteği geliyordu. Burada daha samimi bir ortamda onların şikâyetlerini, önerilerini dinlemek istedik. Vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek bizim asıl görevimiz. Belli bir sıra olmadan nöbetlerimize devam edeceğiz” dedi.

 

SİYASİLER KONUŞTUKLARINI ÖLÇMELİDİRLER

Golf aracı iddialarına da cevap veren Ellibeş “Belediyeler sürekli olarak denetlenir. Bir kalem dahi ihale ile alınır. Tahsin Tarhan’dan “ Ben bu konuyu tam anlamıyla incelememişim, haber kaynaklarım beni yanılttı” demesini beklerdim. Siyasiler konuştuklarını ölçmelidirler. Hizmet aracı olarak alınan bu araçlar için teşekkür etmek gerekir. Kocaeli’nin gündemi bu kadar düşük olmamalıdır. Büyükşehir Belediyesini ve Tahir Büyükakın’ı itibarsızlaştırmak gibi bir çaba sarf ediliyor. Bu yüzden bu tespitleri samimi bulmuyorum. Siyasetçiler toplumu yanıltma gibi bir çaba içerisinde olmamalıdır” şeklinde konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETMEK DE BİR ERDEMDİR

Sözlerini sürdüren Ellibeş, “Kocaeli’nin marka değeri Kocaelispor’dur ve Kocaelispor’a en büyük katkıyı yapan Tahir Büyükakın’dır. Bu konula ilgili teşekkür edeni duymadım. Teşekkür etmek de bir erdemdir. Bir tweet atıp bu işi yamayacağız da diyebilirdi. Ama öyle yapmadı. Yüzbinlerce lira harcayarak temel atmama töreni yapıyorsunuz. Bu günah değil mi yetim parası değil mi?” dedi. Kartepe’deki teleferik sorusunu da yanıtlayan Ellibeş, “İhaleyi alan firma bildiğim kadarıyla çekildi. Kartepe Belediyemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı iletişim halindeler. Teleferiğin Kocaeli’ye marka değeri katacağına inanıyorum. Bu hususun en kısa zamanda Kocaeli’nin menfaatleri doğrultusunda sonuçlanacağını biliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 4 =