VESTEL RECAİ İZMİT’TE AÇILDI!

İlçemizin kıymetli esnaflarından Recai İren, uzun yıllar ilçemizde Vestel elektronik ürünler mağazasıyla Vestel Bayi olarak hizmet verdi.  İlçemizin sevilen sayılan kıymetli esnafı Recai İren artık Kocaeli’de. Müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için Mehmet Ali paşa mahallesi, Turan Güneş Caddesi, No: 244 adresinde büyük mağazası ve ürün çeşitliliği ile 2. Şubesiyle  İzmit halkına hizmet veriyor.

Yeni yerinde zengin ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet verecek olan Vestel Recai mağazasının sahibi Recai İren; “Türkiye’nin teknoloji devlerinden Vestel bayisinde Gölcük’te uzun yıllar çalıştım. Orada çok güzel dostluklar edindim, bu sebeple her zaman dile getirdiğim gibi Gölcük hep özel kalacak benim için. Şimdi İzmit’teyiz.  Mehmet Ali paşa mahallesi, Turan Güneş Caddesi, No: 244 adresinde 600 m2 mağazamızla, ürün çeşitliliğimizle İzmit’e yakışır bir mağaza açtık. Geldiğimiz Gölcük’te sayısız başarıya imza attık. Bu hem satış başarısı hem de insan kazanma dost başarımızdır”

İren sözlerine şöyle devam ediyor, “Vestel’de biz kaliteyi tartışmıyoruz, Vestel ürünlerinde en uygun fiyat, en iyi servis ve en iyi tasarımı sunuyoruz. Bu başarının arkasında binlerce emek var. İzmit halkına yakışır bir mağaza hazırladık. Vestel teknolojisini daha fazla kişiye ulaştırmak bizim için büyük bir gurur vesilesi. Vestel’in gücünü her zaman arkamızda hissediyor, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 + = 49