DSP’NİN ADAYI BÜYÜK SES GETİRECEK

Demokratik Sol Parti ilçemizde güçlü adımlarla yoluna devam ediyor. Çağlayan Garioğlu başkanlığında DSP şimdi de ilçe binasının açılışını gerçekleştirecek ve Pazar günü olacak bu programda bir de belediye başkan adayının tanıtyımı yapılacak.İlçe Başkanı Garipoğlu adayın isimini açıklamazken, büyük ses getireceğini söyledi.

Demokratik Sol Parti, Çağlayan Garipoğlu başkanlığında ilçemizde ki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta parti binasında kongresini yapan Gölcük DSP İlçe Başkanlığı 9 Aralık Pazar günü Saat 15:00’da parti binasının açılışını gerçekleştirecek. İlçe binasının açılışının yapılacağı Pazar günü de Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için bir başvuru da alınacak. Kimin başvuracağı şuan için açıklanmazken, DSP’nin sürpriz bir isimle yerel seçimde bizde varız diyeceği öğrenildi.

ADAYIMIZ SES GETİRECEK

İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu  gazetemize yaptığı açıklamada; “Gölcük’te adım adım DSP’nin bayrağını en üste taşımak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Kongremiz sonrasında şimdi de ilçe binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Bu açılışta Gölcük Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusu da olacak. Yerel seçimde tüm gücümüzle adayımızın yanında olacağız ve seçimi almak için çalışacağız.Adayımızın ismini şimdi açıklamak istemiyorum. Büyük bir sürprizle adayımızın ses getireceğine inanıyorum. Adayımıza sonuna kadar güveniyoruz. Hem parti binamızın açılışına hem de adayımızın tanıtımına tüm Gölcüklüleri bekliyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 + = 39