Vergi Dairesi Müdürü Turgut İzmit’e uğurlandı

 

Gölcük’te yaklaşık 4 yıldır Gölcük Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yapan ve son değişiklikle, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Müdürlüğü görevine atanan Tacettin Turgut için, Sosyal Mesafe ve Koronavirüs önlemlerine dikkat edilerek düzenlenen veda yemeğinde, oldukça duygusal anlar yaşandı.

DOSTLARI TURGUT’U YALNIZ BIRAKMADI

Kocaeli Vergi Dairesine tayini çıkan, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut’u, İzmit’teki görevine aralarına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de bulunduğu dostları uğurladı. Gölcük  Sanayi Sitesi esnaflarından Bozoğlu Kaporta’nın sahipleri Selahattin Boz ve oğlu Yavuz’un evsahipliğinde, Bozoğlu Kaporta’da düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam Karabulut, Belediye Başkanı Sezer, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, organizasyonun evsahipleri olan Selahattin ve Yavuz Boz ile Turgut’un yakın dostları olan Gölcük eski ilçe Emniyet Müdürü İsa Bişiren, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Gölcük Turizm Müdürü Ayşe Dışpınar ve eşi emekli Kıdemli Dz. Albay Sinan Dışpınar, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can ve eşi Doç. Dr. Mine Can, Gölcüklü İşadamları Adnan Zeytinoğlu ve Halit Kodal ile gazeteci Yılmaz Değirmenci katıldı.

EV SAHİBİ SELAHATTİN VE YAVUZ BOZ

Bozoğlu Kaporta’da düzenlenen veda yemeğinde misafirlere Cağ Kebabı ve Kadayıf Dolması ikram edildi. Organizasyonun evsahibi Selahattin Boz, yemekte yaptığı konuşmada, Vergi Dairesi Müdürü Turgut’a ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Daha sonra söz alan Başkan Sezer ve Kaymakam Karabulut’ta, Turgut’a Gölcük’de yaptığı hizmetler ve Gölcük’e verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Son olarak söz alan Müdür Turgut, “Başta bu organizasyonu gerçekleştiren kadim dostum Selahattin ve oğlu Yavuz Boz’a, bu güzel ve anlamlı jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiç beklemediğim bir organizasyon oldu, başta Sayın Kaymakamım ve Belediye Başkanım Sezer ile bu davete icap eden tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. Her ayrılık zordur. Ama bizler devlet memuruyuz. Bizim için Türkiye’nin her yeri kutsaldır. Ama ben biraz şanslıyım ki, sizlerden fazla uzağa gitmedim. Bundan sonra hepinizin İzmit’e bir kapsı var. Hepinize bana göstermiş olduğunuz yakınlık ve dostluğunuza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SEZER VE BOZ’DAN TURGUT’A HEDİYE

Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Sezer ve organizasyonun evsahibi Boz,  Müdür Turgut’a Gölcük’e yaptığı hizmetler anısına hediye takdiminde bulundular. Sosyal mesafe kuralına ve Koronavirüs önlemlerine sadık kalınarak düzenlenen veda yemeği, günün anısına hep birlikte çektirilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 + = 50