Seymen “Türkiye uluslararası oyuncu olma yolunda”

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen gündemi değerlendirmek üzere  gönderdiği haftalık basın açıklamasında şunları dile getirdi.

“Başımız Sağolsun”

Kıymetli basın mensupları öncelikle vefatını büyük bir teessürle öğrendiğimiz Harb-iş Sendikası eski Genel Başkan Yardımcısı ve geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı yapan değerli büyüğümüz Abdullah Erol ağabeyimize Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.

“Türksat 5A yörüngesine ulaştı”

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ocak ayının başında fırlatılan uydu iletişim ve kapasitemizi arttıracak yerli ve milli uydumuz Türksat 5A dünyaya hizmet vermeye başladı. Haberleşme uydumuz Türkiye ile Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta-Batı ve Güney Afrika’nın yanı sıra Akdeniz, Ege ve Karadeniz’i de kapsama altına aldı. Türkiye’nin uydu ve uzay çalışmaları alanında uluslararası oyuncu olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlediğimizi belirtmek isterim. Ülkemizin kara, hava, demir ve deniz ulaşımı kadar uydu iletişimiyle de uzaydaki güç ve etkinliğimizin de çok önemli ve hayati olduğunu biliyoruz.

Kurulduğumuz günden itibaren vatandaşlarımızla olan bağımızı koparmayan bir teşkilatız.

Ak Parti Gölcük ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımız ile hemhal olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Ak Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Sami Çakır ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları, istişare kurulu üyelerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Bunun haricinde bizim en önem verdiğimiz mahalle teşkilatlarımızın haftalık olağan toplantılarına katılım sağlayıp teşkilatımız ile hasret gidermeye devam ediyoruz. Teşkilatımızın tüm organları ile birlikte normalleşme sonrasında yapmış olduğumuz programlar ve mahalle teşkilatımız ile hasret gidermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyor, hayırlı, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − = 11