Dostelin’den ziyaretlere devam

Gölcük Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Niğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Aydın Aydın’a ziyaret etti.

Gölcük’te uzun yıllardır faaliyet gösteren Gölcük Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden geçtiğimiz aylar içerisinde yapılan kongre sonrasında Başkanlığa gelen Hakan Can ve yönetimi tarafından sivil toplum kuruluş ziyaretlerine devam ediyor.

Dernek Başkan Hakan Can geçtiğimiz gün de Gölcük Niğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Aydın’a ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular. Can “İlçemizde ihtiyaç sahiplerine hep birlikte sahip çıkmalıyız, sizler sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ihtiyaç sahiplerini gıda yönünde hayır sever iş adamlarının da desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Gölcük Niğdeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Aydın Aydın ise şunları dile getirdi Aydın “Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum ziyaretinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum, evet ilçemizde ihtiyaç sahipleri bulunuyor sizlerin böylesine güzel bir dernek aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyorsunuz, bizler de sizlere her zaman yanınızdayız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 70 = 71