ÇAKIR NET KONUŞTU: “MHP İLE BİR İLGİSİ YOK”

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı parti binasında 1.gün bayramlaşma gerçekleştirdi. Başkan Çakır ve MHP Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, yaptıkları açıklamada önemli konulara değindiler. Çakır konuşmasında Değirmendere yaşanan HDP standının dağıtılmasıyla hiçbir ilgilerinin olmadığını söyledi.

 

 

 

 

Gölcük’te Ramazan Bayramı tüm İslam Aleminde olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı. İlçemizdeki siyasi parti teşkilatları parti binasında partililerle bayramlaştı. Programa MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, İlçe Başkanı Bilal Çakır, Yönetimi, Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar ve partililer katılım sağladı.

 

MHP İLE BİR İLGİSİ YOK

Başkan Çakır, yaptığı konuşmada, “Ramazan Bayramının Türk İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biliyorsunuz seçimlere artık çok kısa bir zaman kaldı. Seçim öncesinde ne yazık ki bazı provokasyonlara şahit oluyoruz. Ben buradan hiçbir arkadaşımın hiçbir provokasyona gelmemesini istiyorum. Bu süreçte herkes uyanık olmalı. Dün Değirmendere’de HDP’ye saldırı olayı ile MHP’nin asla ilgisi yok. Orada yaşananlar tamamen halkın tepkisi. Halkımız farklı söylemlere inanmasın’’ dedi.

MHP’NİN MECLİSTE 120-130 VEKİLİ OLMALI

MHP’nin Gölcüklü Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, gündemi değerlendirerek şunları dile getirdi: ‘Ramazan ayını güzel geçirdik. Bugün Ramazan bayramımızı idrak ediyoruz. Tüm Türk ve İslam aleminin bayramını kutluyorum. Biliyorsunuz ki artık seçimlere iki haftadan az bir süre kaldı. 24 Haziran seçimleri Türk Siyasi tarihinin en önemli seçimi olacak. Ülkemiz 15 Temmuz’u yaşadı. Eli silahlı olan örgüt bu kalkışmayı yaptı. O günler hatırlanılırsa Sayın Genel Başkanımız açıklama yapıp, devletin yanında yer aldığını deklare etmiştir. Sonra Yenikapı ruhu oluşturuldu. Yeni kapı ruhuna Sayın Genel Başkanımız katılmış ve o ruhu bugüne kadar da korumayı bilmiştir. Neden iki parti ittifakta bir araya geldi? Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği gibi Çağdaş ve uygar Türkiye’yi bu iki parti kuracaktır. Bu yüzden de iki partinin dokusu uymuştur. Bizler Cumhur ittifakında küresel dünyada daha güçlü bir şekilde yerimizi alabilmemiz için yer aldık. Türkiye Müslümanların bayraktarlığını yapan ülke konumuna gelmiştir. Bizim bu coğrafyada her zaman güçlü olmamız gerekiyor. Bu yüzden partimiz seçimlerde aday çıkartmamış, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almıştır. Denge unsuru olmak için MHP’nin mecliste 30-40 vekil yerine 120-130 vekili olmalı. Yani partimiz mecliste güçlü konumda olmalıdır. Bu yüzden de bu süreçte ittifakın ruhuna aykırı hareketten kaçınıyoruz. Bizim her gittiğimiz yerde partimize büyük bir teveccüh var. MHP olarak 24 Haziran’da tüm hedeflerimize ulaşacağız’ dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − 67 =