‘OKUL DIŞARIDA GÜNÜ’ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığınca tüm eğitim kurumlarında ‘Okul Dışarıda Günü’ etkinlikleri kapsamında derslerin açık havada yapılması ile birlikte Değirmendere Anaokulu öğrencileri derslerini okul bahçelerinde oyun oynayarak yaptı.

Amaç; oyunun ve açık havanın çocuğun hayatındaki önemine dikkat çekmek

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünden, oyunun ve açık havanın çocuğun hayatındaki önemine dikkat çekmek, çocuklar, eğitimciler, aileler ve toplumda olumlu farkındalık oluşturmak ve oyunun çocukların en doğal hakkı olduğu vurgusunu yapmak amacıyla 23-29 Mayıs’ta resmi ve özel tüm okul öncesi eğitim kurumlarında bir dizi etkinlik yapılması için illere yazı gönderildi.

Minik öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdi

Milli Eğitim Bakanlığınca alınan karar doğrultusunda ilçemizde ki birçok okul gibi Goncagüller Anaokulu öğrencileri de okul dışarıda etkinliği ile unutulmaz bir gün geçirdiler. Goncagüller Anaokulu’nun okul dışarıda günü etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Yakup Öztekin’de katılım sağladı.

Oyun Her zaman Her yerde ve Herkese

Oyun her zaman her yerde ve herkese sloganı ile Goncagüller Anaokulu bahçesinde gerçekleştirilen okul dışarıda etkinliği ile minik öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiler. Okullarında işledikleri konuları okulun bahçesinde işlemenin mutluluğunu yaşayan minik öğrenciler gün boyunca gönüllerince eğlendiler. Gerçekleştirdikleri okul dışarıda etkinliği hakkında kısa bir açıklama yağan Goncegüler Anaokulu Müdürü Melek Çolak, “ Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından alınan karar doğrultusunda okul dışarıda etkinliğimizi düzenledik. Öğrencilerimiz içinde oldukça etkili olan etkinliğimize katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürümüz Sayın Yakup Alptekin’e çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − 76 =