DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ADAMLA BİRLİKTE

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri, Gölcük Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sami Cansu ve Gölcük AK Gençlik,  Gölcük Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuğba ve Serkan Zeren’i ziyaret etti.
DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ADAMLA BİRLİKTE
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ellibeş bu günkü ziyaretinde; “Ülkemizin ve milletimizin geleceği için Kocaeli’nin tüm ilçelerinde çalışacağız. Doğru zamanda doğru adamla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte hedeflerimize  yürüyoruz. Türkiye’de 20 yıllık iktidarın sonucunda halen halkın iradesi güçlü şekilde Recep Tayyip Erdoğan AK parti diyorsa bunun temelinde verilen sözlerin yerine getirilmesindeki inanç var. Cumhurbaşkanımız verdiği her sözü tuttu. İnşallah kazanan yine istikrar olacak” dedi.
 ELLİBEŞ; ‘14 MİLLETVEKİLİNE TALİBİZ’
Liderimizin önderliğinde en ön saflarda yol almaya devam ediyoruz.  Türkiye’nin Yüzyılı’nın seçimine giriyoruz  inanıyorum ki Kocaeli özelinde de Türkiye genelinde de Cumhur İttifakı olarak başarılı olacağız. AK Parti bu seçimlerde de büyük bir başarı elde edecek. Sokaktayız vatandaşımızın teveccühünü görebiliyoruz. Hedefimiz yüksek, 14 milletvekiline talibiz. Tam bağımsız, güçlü Türkiye dedik, büyük, güçlü Türkiye yolunda da mücadelemizi  veriyoruz” ifadelerini kullandı.
‘GAZİ MECLİSİNDE YERİMİZİ ALACAĞIZ’
Ellibeş sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı; “Kocaeli Milletvekili adayı olarak Gölcük’ün bir evladı olarak inşallah Gazi meclisinde yerimizi alacağız. Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza inancı ve güveni tam. Türkiye Yüzyılı’na milletimizle birlikte yürüyoruz. Milletimizin 14 Mayıs’ta tarihi bir oy ile doğru zamanda, doğru adamla yola devam diyeceğine yürekten inanıyorum. Gölcük’lü hemşehrilerime ayrıca göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu gece idrak ettiğimiz Kadir Gecesi’nin bütün milletimize ve İslâm alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin, coğrafyamıza felah nasip etsin inşallah” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 3 =