DİKKAT! DEV KAMPANYA BAŞLIYOR

Gölcük’ün teknik serviste uzman ismi BESTEK Teknik Servis müthiş bir geri dönüşüm kampanyası başlatıyor. Bu kampanya milli ekonomiye büyük katkı sağlayacak çünkü cep telefonu yedek parçalarının tamamını yurt dışından ithal alıyoruz. Bu kampanya katılarak hem çalışmayan akıllı telefonlarınızı satmış, hem de başka telefonlarda kullanılmak üzere geri dönüşüme katkı da bulunmuş olacaksınız.

DİKKAT! ÇALIŞMAYAN, BOZUK ,KIRIK,  AKILLI TELEFONLARINIZI GERİ ALACAK

BU KAMPANYA BÜYÜK SES GETİRECEK

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan, cep telefonu sektörünün önemli ismi Bestami Gürpınar bilindiği üzere bir süredir aslına uygun, orjinalliğini yitirmeden kırık ekran tamiri yapıyordu. Bu noktada büyük bir yol katteden ve ünü Türkiye’ye yayılan Gürpınar, şimdi de yeni bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. Bu kampayanın büyük ses getirmesi bekleniyor.

1 İLA 500 TL’YE SATIN ALACAK

Çalışmayan akıllı telefonlarınızı 1 ila 500 TL arasında satın alacak olan BESTEK, bu telefonların çalışan aksamlarını teknik serviste kullanacak ve milli ekonomisiye büyük katkı sağlanmış olacak çünkü bu malzemelerin hepsi yurt dışından ithal geliyor. Bu kampanyayı ülke geneline yaymak isteyen Gürpınar, önemli bir de farkındalık oluşturmuş olacak.

BOZUK, KIRIK, ÇALIŞMAYAN TÜM TELEFONLAR

Şimdi yapmanız gereken evde çekmenizde yada bir köşe de duran çalışmayan akıllı telefonları alıp Gölcük Merkez’de bulunan BESTEK Teknik Servise gitmek. Uzman kadro bozuk, kırık, çalışmayan telefonlarınızla ilgili bir değerlendirme yapacak ve bir ücret karşılığında bu telefonları sizden alıp, çalışan aksamlarını ekonomiye geri katacak. Ülke ekonomisine katkı sunmak için lütfen bu kampanyaya sizde katılın…

KAMPANYA BİLGİ İÇİN

0 541 441 00 41

0 546 648 01 60

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =