DESTEKLERİNİZİ İSTİYORUZ

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kadıköy Mahallesi esnafı ile çay ve simit sohbetinde buluştu

Büyükakın, “Hizmet konusunda kendimizi ispatladık”

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kadıköy Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Çay ve simit eşliğinde gerçekleşen esnaf sohbetinde başkan adayları Büyükakın ve Gönül’e, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve meclis üyeleri eşlik etti. Esnafın istek ve önerilerini dinleyen başkan adayı Tahir Büyükakın, “Bugün Türkiye’nin her bir tarafında yapılan hizmetler inanılmaz boyutlara ulaştı. Hizmet konusunda bizler Allah’a hamdolsun kendimizi ispatladık. Bu 17 yılda olan en önemli özellik, istikrar ve güçlü liderliktir. Önümüzdeki süreçte bu istikrar zedelenmemeli” ifadelerine yer verdi.

DESTEKLERİNİZİ İSTİYORUZ
Sokakta kurulan masa ve sandalyelerde oturan çay ve simit eşliğinde sohbet eden Büyükakın ve Gönül esnafa yakın ilgi gösterdi. Milletin istikametine güvendiklerini belirten Gönül “Biz İzmit’e güveniyoruz. Tahir Hocamızla beraber İzmit’i kazandırmak istiyoruz. Biz herkesin başkanı olacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kırmayacağız. Hiçbir mahalleyi birbirinden ayırmayacağız, analar evlatlarını ayırmaz. Herkesin göğsünü gere gere ‘Ben İzmitliyim’ diyeceği bir şehir için çalışacağız. İzmit’te yeni bir sayfa açıyoruz, bu ekibe destek vermenizi istiyorum” dedi.

ÇOK HASSAS BİR KARAR VERECEĞİZ
Daha sonra sözü alan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise “Demokrasilerde bir gerçek var, halk kendi tercihiyle kendi parasını kendi çocuğunun geleceğini şekillendirecek yöneticileri seçer. Şimdi şehrimizin yüz yılını şekillendirecek kararları kime teslim edeceğiz, buna karar vereceğiz. Bu yüzden çok hassas karar vereceğiz. 10 yıl burada çok güzel işler yaptık. Buranın yıllarca birikmiş derin sorunları vardı, elimiz hiç eksik olmadı, gecemizi gündüzümüzü Kadıköy Mahallesi için harcadık. İyi bir noktaya geldik ama geçmişte maaş ödeyemeyen belediyeleri unutmadık. CHP siyasetinin mantığı, iş yapmama üzerine kuruludur. Ben bir dönem onlarla çok uğraştım, o yapılmasın, şu yapılmasın diye çok uğraştılar. Onlar başa gelirse çok kısa zamanda belediye yine maaş ödeyemez durama gelir emin olun. Ben memleket sevdalılarının aklıselimle hareket edeceğine inanıyorum. Türk ve İslam düşmanlarına vereceğimiz en büyük cevap, seçim sandığında olacaktır. İşte o zaman Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmış oluruz” diye konuştu.

İNANILMAZ BOYUTTA HİZMETLER VERİLDİ
Son olarak söz alan Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise “Belediyecilik hizmet işi. Bölgemize çok ciddi hizmetler yaptık. Buraya yapılan hizmetleri sadece İzmit Belediyesi’nin bütçesiyle yapmak mümkün değildi. Bu kaynaklar bize gökten yağmadı, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği sayesinde bu hizmetler oldu. Bugün Türkiye’nin her bir tarafında yapılan hizmetler inanılmaz boyutlara ulaştı. Hizmet konusunda bizler Allah’a hamdolsun kendimizi ispatladık. Bu 17 yılda olan en önemli özellik, istikrar ve güçlü liderliktir. Önümüzdeki süreçte eğer bu istikrar zedelenirse, bu güçlü irade ortadan kalkarsa 17 yılda kazandıklarımızın her birini ciddi ekonomik dalgalanmalarla kaybederiz” dedi.

İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ
Genel seçimlerden sonra ekonomiyi çökertmek için spekülatif ataklar yapıldığını da anlatan Büyükakın, “Şu anda herkes gözünü dikti bekliyor, bu seçimden sonra bir istikrarsızlık olursa diye bekliyor. İnsanlar harcamalarını kısınca ekonomi etkileniyor. İstikrar çok önemli, bunun için Büyükşehir ile ilçe belediyesinin işbirliği önemli. Esnafımızın rahatlayacağı her türlü çözümü birlikte yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 5 =