DEMİRTAŞ’A VE KAVALAYA ÖZGÜRLÜK VADEDENLERE BİZİM MİLLETİMİZİN TAVRI BELLİDİR

Bizim Milletimiz Demirtaş’a ve Kavala’ya Özgürlük Garantisi Verenlerle Birlikte Yürümez!
AK Parti Gölcük İlçe başkanı Ecz. Çetin Seymen ilçe ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.
AK Parti Gölcük İlçe başkanı Ecz. Çetin Seymen; “Kıymetli hemşehrilerim, öncelikle Siirt’in Pervari kırsalında hain teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu şehit düşen kahraman askerimiz Ercan Özcan’a, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde şehit düşen P. Uzm. Çvş.  Hasan Çatal’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin güvenliği için sınırlarımıza yerleşmeye ve topraklarımıza sızmaya çalışan pkk, ypg ve diğer terör örgütlerine birimiz kalana kadar geçit vermeyeceğiz.
CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖLCÜK’E SELAMI VAR
Geçtiğimiz hafta şehrimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ve bakanlarımızı ağırladık. İlk olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın katılımlarıyla Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk savunma sanayisine yeni kabiliyet ve yetenekler kazandıran Yeni Tip Denizaltı Projesi kapsamında inşa edilen TCG Hızırreis havuza çekilirken, TCG Selmanreis Denizaltısı’nın da ilk kaynağını Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Törene Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte katıldık. Daha sonra Adana Gençlik Festivali’nden dönerken elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz yavrularımızdan Sudenaz’ın Kartepe’deki cenaze namazına katıldık . Kederli aileleri ve teşkilatımıza tekraren başsağlığı diliyorum. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı Cengiz Topel Havalimanında uğurladık. Sayın Cumhurbaşkanımız Gölcük’ümüze ve teşkilatımıza çokça selamlarını gönderdi.
‘GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ BİNALİ YILDIRIM VE GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ MEHMET ÖZHASEKİ’NİN TEŞRİFLERİYLE, YAPIMINA BAŞLANACAK HAYATİ BİR PROJENİN İMZA TÖRENİNE KATILDIK’
Sonraki günlerde Son Başbakanımız, Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle Darıca Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi tapu teslim törenine ve Dilovası’nda yapımına başlanacak “Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi” projesinin imza törenine bizler de katılım sağladık. Ardından İl binamızda bir toplantı gerçekleştirdik. Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın göreve geldiğinden bu güne yaptığımız hizmetleri Başkanımız huzurunda sunduğu toplantıyı gerçekleştirdik.
‘6 BİN YAVRU BALIĞI GÜZEL DEĞİRMENDEREMİZDEN DENİZLE BULUŞTURDUK’
Hafta sonunda Milletvekilimiz Sayın Emine Zeybek ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın katılımlarıyla balıklandırma projesi kapsamında Değirmendere sahilimizden 6 bin yavru balığı denizle buluşturduk. Kocaeli kent olarak Marmara denizinin en önemli paydaşıdır. Denizimizin temizliği ve yaşayan canlı çeşitliliğinin varlığı hepimizin sorumluluğundadır. Bizler de bu sorumluluğun bilincindeyiz. Başta Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimiz denizin sağlığı için büyük harcamalar gerçekleştiriyor.
‘DAHA ARALARINDA EN UFAK BİR ANLAŞMAYA VARAMAYAN MASANIN ORTAKLARI DEVLETİ YÖNETMEYE TALİPLER’
2023 Haziran seçimlerine tam bir yıl kala biz tüm teşkilatlarımızla sahadayız. Teşkilatlarımız son seçimden bir gün sonradan itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizler durmadan koşan bir liderin arkasındayız. Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte bizim adayımız belli; Recep Tayyip Erdoğan.
 Peki muhalefetin adayı belli mi? Değil.
Ana muhalefet ve yavruları yuvarlak masa etrafında toplanıp duruyorlar ancak milletimizin önüne herhangi bir çıktı sunamıyorlar. Bir strateji planı var mı? Yok.
Bir yönetim modeli sunabiliyorlar mı? Hayır.
Bütün enerjilerini kendi iç kavgalarına ayırıyorlar. Bir yandan Sayın Kılıçdaroğlu adaylıkta kendisinin önüne geçme gayretinde Belediye Başkanlarını ince hamlelerle, türlü oyunlarla alaşağı etmeye çalışırken diğer yandan masanın küçük ortakları kendilerinin adaylığı için kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar. Bakın aylardır vardıkları tek bir karar yok. İşte bu resim milletimizin kararıyla geride bıraktığımız hantal parlamenter sistemin resmidir. Daha aralarında en ufak bir anlaşmaya varamayan masanın ortakları devleti yönetmeye talipler. Sürekli birbirlerinin kilosunu tartıyorlar.
Allah aşkına, bu masadan milletimize hayır gelir mi?
‘SAYIN KILIÇTAROĞLU DEMİRTAŞ’I VE KAVALAYI CEZAEVİNDEN ÇIKARMAK İSTEYENLER BİZİM YANIMIZA GELSİN! DİYOR KENDİLERİNE ÖZGÜRLÜK VADEDİYOR. AMA BİZİM MİLLETİMİZİN TERÖRİST SEVİCİLERE TAVRI BELLİDİR’
 Dahası milletimizi de yanıltmak için, algılarını manipüle etmek için başvurdukları söylemler de bir bir çürüyor. Geçtiğimiz gün Sayın Kılıçdaroğlu açık açık ifade etti. Demirtaş’ı ve Kavalayı cezaevinden çıkarmak isteyenler bizim yanımıza gelsin diyor. Hain terör örgütleri pkk, ypg ve dhkpc’ye tek bir söz söyleyemiyor. İşte bu duruş masanın tek çıktısı. Efendilerinin talepleriyle yuvarlak masa, teröristlerin siyasi uzantısı, 6-8 Ekim olayları azmettiricisi, ülkemizin toprak bütünlüğünü tehdit etme cüretinde bulunan Demirtaş’a özgürlük vadediyor. Masa Sorosçuların Türkiye ayağı, Gezi farkı vandalizminin finansörü, çeşitli organizasyonlarla Devletimize kast edecek örgütleri kuran Kavala’nın salıverilmesini vadediyor. Kendilerine şunu ifade etmek istiyorum. Bizim milletimizin terörist sevicilere, teröristlerle kahvaltı düşleyenlere, onların önünü açmaya çalışanlara tavrı bellidir. Bizim milletimiz sandıkta teröristlerin ekmeğine yağ sürenlerin masasına gereken cevabı verir. Siz onlara çanak tutmaya devam edin, biz sınırlarımızı, şehirlerimizi koruyarak onları yok etmeyi sürdüreceğiz. Biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifaki Ortaklarımız MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ve BBP Lideri Sayın Mustafa Destici ile Yerli ve Milli eksende milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle sözlerimi noktalıyor, tüm heşehirlerime sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − 74 =