DELEGE SEÇİMLERİNDE TÜM SANDIKLARDA ONLARDA ADAY

Gölcük Savunma Sanayi Çalışanları Sendikal Değişimde Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgür Satı yaptığı açıklamada, “Gölcük Tersane Komutanlığı ve bağlı birliklerde çalışan işçi arkadaşlarımız 55 ünitedeki delege adaylarımız için oy kullanacaktır. Tüm sandıklardaki delege adaylarımızın kayıtları yapılmış ve sandık görevlisi arkadaşlarımızı belirleyerek şube yönetim kuruluna liste halinde teslim edilmiştir” dedi.

Gölcük Savunma Sanayi Çalışanları Sendikal Değişimde Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgür Satı dernek binasında bir açıklama gerçekleştirdi.

TÜM SANDIKLARDA ADAYLAR

Geçtiğimiz gün açıklama yapan Sendikal Değişimde Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgür Satı, “Türk Harb – İş Kocaeli Şubesinin 16. Genel Kurulunu oluşturacak olan delege seçimleri muhtemelen 19 Ekim 2018 Cuma günü yapılacaktır. Gölcük Tersane Komutanlığı ve bağlı birliklerde çalışan işçi arkadaşlarımız 55 ünitedeki delege adaylarımız için oy kullanacaktır. Tüm sandıklardaki delege adaylarımızın kayıtları yapılmış ve sandık görevlisi arkadaşlarımızı belirleyerek şube yönetim kuruluna liste halinde teslim edilmiştir. Demokratik toplumsal yapının ana bileşenlerinden biri olan sendikalar temel hak ve özgürlüklerin emeğin ekonomik ve sosyal hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmekle sorumludur. Emeğin en yüce değer olduğunu sürekli göz önünde bulunduran en zorlu dönemlerde dayanışmayı mücadeleyi ve birliği güçlendirerek umudu sürekli taze tutan işçinin birliğini etkin bir güce dönüştüren demokratik örgütlerdir Sendikal Değişimde Birlik (SENDEBİR) olarak amacımız Gölcük Tersane Komutanlığı’nda çalışan Tüm arkadaşlarımızın desteği ile daha demokratik şeffaf katılımcı üretken paylaşımcı dayanışmacı ve mücadeleci sendikal anlayışı hayata geçirmek için Kocaeli Türk Harb – İş Şubesi Yönetim Kuruluna adayız. Cuma günü yapılacak olan delege seçimlerinde tüm arkadaşlarımızın sandık başına giderek oylarını kullanmalarını istiyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =