DEĞİRMENDERESPOR’DAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

 

 

Değirmenderespor Genel Kaptanı Hasan Ömer Bayrak ve Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı gazetemize yaptıkları açıklama da önemli bilgiler verdiler. Buna göre bu sezon K-Yapı ve Polatay İnşaat forma reklamlarını verdiler, As Elmaslar Madencilik’te sponsor oldu.

 

 

 

 

İlçemizi Süper Amatör Lig’de temsil eden ve bu yıl hedefi şampiyonluk olan Değirmenderespor sezona iyi başlamak istiyor. Bir yandan da takıma destek toplamak için Severcan Kara başkanlığında yönetim canla başla çalışıyor. Değirmenderespor Genel Kaptanı Hasan Ömer Bayrak ve Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı gazetemize yaptıkları açıklama da önemli bilgiler verdiler.

FORMA REKLAMI VERENLER VE SPONSOR BELLİ OLDU

Bayrak ve Sarı şunları söyledi: “Bu sezon başarıyı yakalamak için canla başla bir çalışma içindeyiz. Takımın ekonomik kalkınmasını sağlamak için iş adamları ve esnaflarımızda destek oldular. Buna göre bu sezon K-Yapı ve Polatay İnşaat forma reklamlarını verdiler, As Elmaslar Madencilik’te sponsorumuz oldu. K-Yapı Sahibi A.Kadir Yıldız’a, Polatay İnşaat Sahibi Eray Özpolat’a ve As Elmaslar Madencilik Sahibi İlhan Elmas’a spora ve kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı yürek dolusu teşekkürlerimizi iletiyoruz” dediler.

 

 

 

Print

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1