SAVAŞ’A İLGİ VE SEVGİ BÜYÜK

AK Parti’den aday adayı başvurusu yapması sonrasında büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Gölcük’ün eski Belediye Başkanı Zekeriya Savaş, bilgi birikimi, üslubu ve sıcak yaklaşımlarıyla büyük takdir toplarken, ziyaretlerine de aralıksız devam ediyor. Savaş son olarak Gölcük’te faaliyetleri ile ses getiren +1 Farkla Down Sendromlular Derneği ile Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesini ziyaret etti.

SIKINTILARINIZI İYİ BİLİYORUM

Başarılı Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve Down Sendromlu bireyler tarafından karşılanan Zekeriya Savaş’a ilgi büyük olurken, çocuklarla doyasıya eğlendi ve Abanoz’dan dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Down Sendromlular Derneği’nin önemine değinen Savaş, sizler bu toplum için önemli kuruluşlarsınız. Ben de uzun yıllar yönetici pozisyonunda Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda görev yaptım. Sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum. Partim beni aday gösterir ve sonrasında başkan seçilirsem birlikte güzel çalışmalara imza atarız, başarılar diliyorum” dedi. Down Sendromlu bireylerle hatıra fotoğrafı da çektiren Savaş, Belgin Abanoz’u da kutlamayı ihmal etmedi.

MUHTARLARIN AYRI BİR YERİ VAR

Zekeriya Savaş bu ziyareti sonrasında Muhtar Derneği Gölcük Şubesine geçti. Savaş’ı, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Siretiye Köyü Muhtarı Sinan Kahraman ve Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz karşıladı. Savaş burada yaptığı konuşmada, “Muhtarların her zaman benim için ayrı bir yeri var. Demokrasi kentlerde muhtarlarımızdan başlar. Ben geçmişte yaptığı başkanlıkta da her zaman muhtarlarımızla iç içe idim. Yine inşAllah aday olur da başkan seçilirsem güzel hizmetlerin üstüne birlikte yeni hizmetler koyarak beraber çalışacağız” dedi. Saral ise Savaş’a başarı dileklerini iletti ve hakkınızda inşAllah hayırlısı olur” dedi. Karşılıklı yapılan sohbetin ardından ziyaret anısı olarak hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 42 = 43