DEĞİRMENDERE’DE MUHTAR ADAYI DARP EDİLDİ

31 Mart seçimlerde Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı Elvan Albayrak’ın annesine yaşları 15- 16 yaşlarında 2 genç saldırdı

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı Elvan Albayrak’ın annesine yaşları 15-16 yaşlarında 2 genç saldırdı. Cumhuriyet mahallesi muhtar adayı Elvan Albayrak sosyal medya hesabından olayı anlatan paylaşımda bulundu. İşte o paylaştım; “Dün gece 24:00 01:00 sularında takıcılar sokağının üstündeki mevlanam kebabın civarında 2 çocuk annem nesrin albayrağı darp ettiler isim vermeyeceğim 15 yaşlarında 2 kardeş çay bahçesindeki garson arkadaşlar kurtarmışlar. Saolsunlar.

 

 

YAŞLI VE KANSER HASTASI

Bu kadın yaşlı ve kanser hastası kendi çabalarımızla kim olduklarını öğrendik. Karakol hastane darp raporu derken canımız çok yandı çok asıl mesele bu değil anlatmak istediğim bu değil nasıl ıslah edilemiyor bu çocuklar nasıl eğitim alıyorlar Değirmendere’ye ne oluyor? Çocukların bir sürü dosyasının üstüne bir dosya daha eklendi sadece işte bu çocuklar büyüyüp psikopat olacak eşinin boğazını kesebilecek kıvama gelecek benim anamı sokak ortasında döven çocuklara ben ne yapayım şimdi bir söyleyin ne yapayım çıldırmak üzereyim.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3