KASKF’ta Aydın yeniden başkan

KASKF’ta Aydın yeniden başkan

Geçen hafta çoğunluk sağlanmadığı için yapılamayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ikinci oturumu çoğunluk aranmaksızın bugün yapıldı.

 

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Genel Kurul’a Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, KBB Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, KASKF Onursal Başkanı Rafet Kırgız, KOTO Başkanı Necmi Bulut, MHK Başkanvekili Mustafa Çulcu, AK Parti eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Kocaelispor Kulübü Başkan Adayı Volkan Özön, STK Başkanları ve taban birlikleri ile spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

 

Divan Kurulu Başkanlığına Yaşar Can, katip üyeliklerine Yusuf Erenkaya, Ali Gürdal, Figen Derin ve Işıl Bozca seçildi. Kongrede faaliyet ve denetim raporları, oy birliğiyle kabul ibra edildi. 25 sayfalık Tüzük değişikliği oy birliğiyle kabul edildi. 25 olan yönetim kurulu üyesi sayısı 29’a yükseltildi. Daha sonra ise 5 sandık kuruldu ve oylamaya geçildi. Murat Aydın, 495 imzanın atıldığı kongrede, 342 üyenin kullandığı oyla 3 yıllığına 5.kez Başkan seçildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 1