DEĞİRMENDERE’DE KOCASI TARAFINDAN BAŞINDAN VURULAN NİMET TAŞKIN HAYATINI KAYBETTİ!

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde 3 gün önce feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgi ve İddialara göre bilinmeyen  çift arasında bir tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Koca önce eşini başından vurdu daha sonra kendi kafasına sıktı.

 EVE GİTTİKTEN YARIM SAAT SONRA EVDEN SİLAH SESLERİ GELMİŞ

Edinilen bilgilere göre 67 yaşındaki Mevlüt Taşkın eşi Nimet Taşkın’ı, beylik silahı ile başından vurdu. Daha sonra kendi kafasına sıktı. 67 yaşındaki Mevlüt Taşkın’ın emekli astsubay olduğu iddialara eşiyle bir tartışma yaşadığı, olay günü ise sahilde arkadaşlarıyla oturduğu ve oyun oynadığı edinilen bilgiler arasında. Sahilden eve giden emekli astsubay Mevlüt Taşkın’nın eve  gittikten yaklaşık yarım saat sonra feci olayın yaşandığı öğrenildi.

DURUMLARI KRİTİK

Komşularının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek,  durumu ağır olan karı kocanın tedavileri devam ediyordu. 67 yaşındaki Mevlüt T.’ye yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ciddiyetini koruyan Nimet Taşkın, Yalova Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde verdiği yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Eşi tarafından başından vurulan Nimet Taşkın hayatını kaybetti.

Haber- Fotoğraf: Soner Gülezer

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 87 = 97