GÖLCÜK’TE TEMAYÜLDE ÖNE ÇIKAN İSİMLER!

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Gölcük İlçe Teşkilatı’nda dün hareketli saatler yaşandı. Saat 14.00’da başlayan temayül’de 146 kişi oy kullandı.

AK Parti İlçe Teşkilatı yapılan temayüle %90 oranında katılım sağlandı. Gerçekleşen temayülde partililere “İlçe teşkilatının başında kimi görmek istersiniz?” minvalinde bir soru soruldu. Teşkilat üyeleri kendilerine dağıtılan kâğıtlara en fazla 3 isim yazarak yeni dönemde başkan olarak görmek istedikleri kişileri belirlediler. Oyların toplanmasının ardından isimler sayılacak ve genel merkez bu oylamayı da göz önüne alarak bir isim belirleyecek. Belirlenen isim ise AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı kongresinde en güçlü aday olacak.

4 İSMİN ADI GEÇİYOR

Temayülde 4 kişinin isminin ön plana çıktığı konuşulanlar arasında. Bu isimlerden en çok oyu, Ak Parti Gölcük  İlçe Teşkilatı Hukuk İşlerinden Sorumlu Av.Hüseyin Coşkun’un  aldığı duyumu Gölcük’te hakim.  Özellikle mevcut yönetimin tercih hakkını Coşkun’dan yana kullandığı ve Coşkun ‘un iyi bir oy aldığı iddia ediliyor diyebiliriz. Diğer 3 isim ise, AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na vekalet eden Kemal Yavuz, yine iddialara göre temayülden aday olmayan AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik’in de sıralama içinde olduğu ilçe başkanlığı için ismi  öne çıkan isimler arasında olduğu söyleniyor. Diğer isim ise  Ak Parti Gölcük  İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Mesut Kanpara.

İddialara göre adı en çok yazılan 4 isimden,  temayülde baskın olarak Av. Hüseyin Coşkun isminin ön plana çıkması sonrası Gölcük’te,  genel merkezin vereceği karar merakla bekleniyor.

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

  1. Teşkilatı tebrik ediyorum, Hüseyin Coşkun gibi kıymetli bir isme oy vermeleri Gölcük’e değer katacak.