DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR

 

 

 

 

 

Gölcük Değirmendere Topçular Mahallesine misafir gelen 39 yaşındaki M. T dolandırıcıya 190 bin TL parayı kaptırınca 5.kattan atlayarak intihar etti.

 

 

 

Gölcük’te sabah saatlerinde intihar olayı meydana geldi. Edinilen bilgiye ve iddialara göre sabah 08.30 sıralarında, Değirmendere eski Migros karşısı Fırtına Sitesi’nde kız kardeşine misafir olarak gelen 39 yaşındaki M. T. isimli kadın dolandırıcıya yüklü miktarda para kaptırması nedeniyle bunalıma girmişti. Bunun yanı sıra psikolojisi de bozulan kadın, kız kardeşinin evinin bulunduğu 5. kattan bir anda kendisini boşluğa bıraktı. Çevredekiler, korkunç manzarayı görünce hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

KURTARILAMADI

Kız kardeşinin intihar girişiminde bulunduğu öğrenen kadın ise gözyaşlarına hakim olamadı. Ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.T., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. M.T.’nin ailesi acı haber karşısında ise sinir krizleri geçirdi. İntirharla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − = 23