Değirmendere stadı liglere hazırlanıyor

Süper Amatör Kümeden Bal Ligine çıkan İlçemizin takımı olan Değirmenderespor lig maçları için stadın bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2020-2021 Bal Liglerinin 15 Mart’ta start alması beklenirken Değirmenderespor maçlarının kendi sahasında rahat bir şekilde oynaması için statü gereği stadın bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Değirmendere stadının bakım ve onarım çalışmalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı ve Gölcük Belediyesi tarafından yapılırken stadın soyunma odaları, sahanın zemin çalışmaları devam ediyor.

2020-2021 Bal Liginde mücadele edecek olan Değirmenderespor’un  kendi sahası ve taraflarının önünde vereceği mücadeleden dolayı çok mutlu olan taraftarlar ve spor camiası yapılan çalışmaları çok sevinirken Değirmenderespor’a da başarı dileklerinde bulundular.

Değirmenderespor Başkan ve yöneticileri ise stadın bakım ve onarımlarını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığına ve Gölcük Belediyesine verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − 65 =