17 Yaşındaki Şevval Kalp Krizine Yenildi!

17 Yaşındaki Şevval İzmit’te Kalp Krizine Yenildi!

İzmit’li 17 yaşındaki öğrenci Şevval, rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Son olarak tedavi gördüğü KOÜ Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayata gözlerini yumdu.

İzmit Tavşantepe Mahallesinde ikamet eden Şevval Okur Sakarya’da Anadolu Lisesi son sınıfta okuyan 17 yaşındaki öğrenci Şevval, yaz tatili için İzmit’e ailesinin yanına geldi. Şevval rahatsızlığı nedeniyle hastanelerde uzun yıllardır tedavi görüyordu. En son tedavi gördüğüKocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARI TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYORDU

Cenazesi hastanede tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Çevresinde arkadaşları tarafından çok sevilen Şevval’in vefatı herkesi üzüntüye boğdu. İzmit Tavşantepe Mahallesi Kireçocakları mevkii Esen Sokak No.133 adresinde ikamet eden Ahşap merdiven marangoz ustası Ekrem Okur ve Raime Demir Okur’un 2 çocuğundan biri olan Şevval’in kalp krizinden öldüğü ileri sürüldü. Cenazesi, öğle namazına müteakiben Kandıra ilçesi Aksakal Köy Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Aksakal Köy Mezarlığında toprağa verildi

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − = 6