“DEĞİRMENDERE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Değirmenderelilerle projelerini paylaştı. Sezer, “Değirmendere bizim için önemli. Daha güzel bir Değirmendere için birlikte çalışacağız” dedi. 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Değirmendereli hemşehrileriyle buluştu. Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve yoğun ilginin olduğu programa; İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, meclis üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

“ADAYIMIZIN DEĞİRMENDERE İLE BAĞLARI VAR”

Açılışta konuşan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Değirmendere´de bu tabloyu görünce bizim bu seçimi farklı alacağımıza dair inancım kuvvetlendi. Gerçekten bu müthiş ilgi bizlere güç, kuvvet verdi. Değirmendere’yi çok önemsiyoruz. Adayımız Yıldırım Sezer’inde Değirmendere ile yakın bağları var. Yeni dönemde Değirmendere’yi ve Gölcük’ü yeni vizyonla ve gönül belediyeciliği ile şaha kaldıracaktır” ifadelerini kullandı.

“DEĞİRMENDERE´NİN YERİ BENDE AYRI”

Aday Ali Yıldırım Sezer ise konuşmasında “Gölcük’ün her karış toprağı benim evim. Değirmendere’nin de bende ayrı yeri var. Taleplerinizi biliyorum. Çözüm için projelerimizde hazır. Beyannamemizde yer almayan projelerimizde var. Bana büyük destek verdiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi ve yapılacak projeleri anlattı. Toplantı sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti, onların taleplerini dinledi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

75 + = 77