CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

 

 

 

Yıllardır Değirmendere’de bulunan ve verdiği hizmetle her kesimin takdirini kazanan ÖZEL GÖLCÜK DİYALİZ MERKEZİ  artık daha teknolojik ve modern bir binada hizmet verecek.  Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi’nde bulunan yeni binanın açılış töreni Cuma günü Saat 14:00’da büyük bir organizasyon ile gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

Bu önemli açılış öncesinde İdari Direktör Sabri Ertürk ve Tıbbi Direktör Dr İbrahim Demirel ilçemiz ve Gölcük basını kahvaltı da ağırlayarak, hem tüm Gölcük ve Kocaeli halkını açılışa davet etti hem de  diyaliz merkezini gazetecilere gezdirip bilgi verdi.

22 HASTA AYNI ANDA DİYALİZ OLABİLİYOR

Yaklaşık 12 yıldır başarıyla hizmet veren Gölcük Diyaliz Merkezi’nin  modern ve teknolojik yeni hizmet binası 5 kattan oluşuyor. İki katında hastaların diyaliz hizmeti verilirken, en üst katta kafeterya ve en alt katta depolar buluyor. 25 personel, 4 doktorun bulunduğu diyaliz merkezinde 22 hasta aynı anda tedavi edilebiliyor. Günde 3 seans halinde verilen diyaliz hizmetinde hastalar TV izleyebiliyor, müzikte dinleyebiliyor. Ayrıca çeşitli ikramlarla da hastaların yiyecek ihtiyacı en iyi şekilde karşılanıyor.

 

 

 

 

AÇILIŞA DAVET ETTİ

Diyaliz Merkezi Tıbbi Direktörü İbrahim Demirel yaptığı açıklamada, “Yeni binamız tam anlamıyla bitmiş durumda Cuma günü açılışını gerçekleştireceğiz. Ben öncelikle tüm dostlarımızı açılışımıza davet ediyorum.  Gölcük’e güzel bir merkez kazandırdık. Hizmet kalitemizi de en üst seviyelere çıkardık. Gölcük Diyaliz Merkezi emin adımlarla hizmetlerini arttırarak yoluna devam edecek” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 65