GÖLCÜK’Ü KAHREDEN KAZADA ANNE VE KÜÇÜK KIZI DEFNEDİLDİ!

Gölcük’te dün sabah çok acı bir kaza yaşandı. 5 yaşındaki kızını ana okuluna götürmek için yola çıkan anne ve kızı yaşanan bu feci kazada can verdi. İlçemizde faaliyet gösteren tekstil atölyesinin servisinin iddialara göre freni boşaldı ve servis aracı kaldırımda yürüyen anne ve 5 yaşındaki kızına çarptı. Feci kazada hayatını kaybeden anne ve 5 yaşındaki kızı dün ikindi namazından sonra Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’nda defnedildi.

Gölcük’te yaşanan feci kaza dün sabah saat 8:00 sıralarında Yenimahalle 1 Mart caddesi üzerinde meydana geldi. Evladını ana okuluna götürmek için yola çıkan anne Ayfer Başkurt ve beş yaşındaki kızı Nur Eylül feci bir kazaya kurban gitti. İlçemizde faaliyet gösteren bir tekstil atölyesinin servisinin iddialara göre freninin boşalması sonucu kaldırımda yürüyen anne ve kıza çarparak devrildi.

Edinilen bilgilere göre anne Ayfer Başkurt olay yerinde hayatını kaybederken, sağlık ekipleri beş yaşındaki kızı nur eylül’ü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırdı. Orada yapılan tüm müdahalelere rağmen beş yaşındaki minik yavru hayatını kaybetti. Gölcük dün çok acı bir olayla sarsıldı.

ANNE VE KIZI TOPRAĞA VERILDİ

Yine edinilen bilgilere göre dün otopsi işlemleri tamamlanan anne ve kızın cenazeleri, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alındı. Anne ve kızın cenazeleri, ikindi namazından sonra akrabalarının gelmesi beklenmeden 17 Ağustos Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 − = 19