IŞIK’TAN GÖLCÜK’ÜN KÖYLERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

 

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ilçemize gelerek seçimden zaferle çıkılan ve yüzde 90’lara varan oy alınan Gölcük’ün köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette İlçe Başkanı İdris Alp ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile partililer de yer aldı.  

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı hareketli günler yaşıyor. Sık sık milletvekilleri ziyarete gelirken, seçim zaferi sonrasında ilçe genelinde teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Son gelen isim ise geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık oldu. Işık’ı, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris ALP, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve kalabalık bir partili grup ilçe binasında karşıladı.

GÖLCÜK’ÜN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Sonrasında AK Parti’nin Mart 2018 seçimlerinde yüzde 90’lara varan oy aldığı sırasıyla Mamuriye,Siretiye, İrşadiye, İcadiye, Şevketiye ve Hamidiye köyleri ziyaret edildi. Ayrıca Gölcük Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Erikli Tabiat Parkı’na da gidilip, başarılı proje gezildi. Köyler de Işık’a ve AK Parti’ye ilgi büyük olurken, köy muhtarları ve köylüler ikramlarda bulundu. Işık, köylüler sohbet ederken, dertlerini de dinledi.

“TEŞEKKÜR VE MİNNETLERİMİ SUNUYORUM”

Yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin Mart 2018’de aldığı seçim zaferi sonrasında teşekkür ziyaretlerimiz ilçelerde sürüyor. Bugün de Gölcük’e gelip köylerimizi ziyaret etmek istedim. Köylerimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye verdiği destek takdire şayandır. Ben bu desteğin gelecekte de süreceğini düşünüyorum. Milletimizin iktidarımıza olan güveni sürüyor. İlçe Başkanımız İdris Alp, yönetimi ve partili arkadaşlarımızı da kutluyorum. Özveriyle çalıştılar. El birliği ile her türlü zorlukların üstesinden geleceğiz. Ben tüm köylerimize teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum” dedi. Ziyaret akşam 23:00’a kadar sürerken, ardından Işık ilçemizden ayrıldı.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − 72 =