CHP´YE NEZAKET ZİYARETİ

Sime-Sen Başkanı Sevindik Saral ve sendika üyeleri CHP Gölcük İlçe Örgütüne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve ilçe yönetimi yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Seçim çalışmalarının olumlu gittiğini ifade eden aday İşeri “Sokakta yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Vatandaşın ve esnafın ne istediğini biliyoruz. Onların istekleriyle göz ardı etmeden bir yönetim sergileyeceğiz”

İŞÇİSİ DE VATANDAŞI DA RAHATLIKLA GİDEBİLMELİ

Sözlerine devam eden İsmet İşeri “Gölcük’ün yeniden yaşanabilir bir kent olması için çalışmalıyız. Mevcut belediye yönetimin yaptıklarını inkar edemeyiz. Örneğin Eriklitepe Tabiat Parkı çok önemli bir proje ancak bu tip mekanlara herkesin rahatlıkla gidebilmesi gerekiyor. Sadece bir takım insanın gidebildiği bir yer olmamalı. İşçisi de vatandaşı da rahatlıkla oralara gidip kalabilmeli, görebilmeli” şeklinde konuştu.

İYİ BİR YAŞAM ALANI BIRAKMAK ZORUNDAYIZ

Aday İşeri’den söz alan Başkan Fikret Gürel “Beraber yönetme ilkesiyle çıktığımız bu yolda siz değerli sendikalarla düzenli diyalog halinde kalmak bizler için çok önemli. Sivil toplum kuruluşları, sanat dernekleri, hemşeri dernekleri Gölcük’ün yapısını oluşturan Gölcük’ü yönetiminde söz sahibi olması gereken kuruluşlar. Bu bağlamda yine tekrarlıyorum adayımız kesinleştiğinden itibaren parti rozetini çıkarttı. Herkesin siyasi düşüncesi aynı olmak zorunda değil, o yüzden de biz herkesin sorunuyla ilgilenmek iyi bir yaşam alanı bırakmak zorundayız” dedi.

GÖLCÜK İÇİN ÇABA GÖSTERECEK HER ADAYI DESTEKLİYORUZ

Sime-Sen Başkanı Saral “İsmet İşeri olarak Gölcük adına çok değerli bir isimsiniz yıllardır ilçemiz adına gösterdiğiniz çaba göz ardı edilemez. Sizlerle beraber olmak bizleri de mutlu ediyor. Ancak siyasi anlamda her alana eşit mesafede durmak zorundayız. Gölcük için çaba gösterecek her adayı destekliyoruz çünkü halkımız kazanacak, işçimiz kazanacak, Gölcük kazanacak. Bizler çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ü

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4