CHP´YE NEZAKET ZİYARETİ

CHP Gölcük Belediye Başkanı Adayı İsmet İşeri´ye ziyaretler devam ediyor. İşeri´yi geçtiğimiz gün Belediye İş Sendikası ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinin yaklaşmasıyla beraber siyasi partiler ve sendikalar arasında gerçekleşen ziyaretler kapsamında Belediye İş Sendikası CHP Gölcük İlçe Örgütü’nü ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’ye nezaket ziyaretinde bulundular. Belediye İş Sendikası Genel Başkan Vekili Bayram Özkan, Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve sendika üyeleri İşeri’yi tebrik ederek seçimlerde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İşeri “Çıktığımız bu yolda siyasi parti gözetmeksizin tüm Gölcük’ün belediye başkanı olacağım. Emek ve emekçinin haklarını iyileştirme ve güvence alma konusunda da elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

GÖLCÜK HALKININ VE ESNAFININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Sözlerine devam eden İşeri “Sendikalar uzun yıllardır toplumun yapısını oluşturmada, hak ve özgürlük konusunda emekçilerin bir dayanağı olmuştur. Birlik ve beraberlik oluşturarak işçinin sosyal güvencelerini ve haklarını savunan her kurum ve kuruluş bizler için çok değerlidir. Belediyecilik anlayışımızın temelinde de bu vardır. Bizler emek sarf eden insanları koruma ve daha iyi bir yaşam sunma ilkesiyle çaba göstereceğiz. Şu an sokağa çıktığımız da kaç tane esnaf kaç tane işçi hiç düşünmeden istediğini alabiliyor. Yapacağımız çalışmalarla Gölcük halkı tüm ihtiyaçlarını yine burada en iyi şekilde karşılarken, Gölcük esnafımızın da yüzü gülecek” diye konuştu.

ÖRNEK BİR BELEDİYE OLACAĞIZ

İlçe Başkanı Fikret Gürel “Her zaman emekten yana olduk ve bu doğrultuda çalıştık. Genel merkezimizin talimatıyla asgari ücreti 2200 liraya çıkarttık ancak onu da 2020’ye benzeterek algı yaratmaya çalıştılar. Tüp ve yağ kuyruğu anlatıyorlardı insanları şimdi patlıcan biber kuyruğuna talim ettiriyorlar. İnanıyorum ki adayımız İsmet İşeri buradan başlayan bir kıvılcım olacak ve örnek bir belediyecilik ile Türkiye çapında bir ivme yakalayıp kendimizi göstereceğiz” şeklinde konuştu.

ASGARİ ÜCRETE TALİM EDİYOR OLMASINI KABUL EDEMEYİZ

Genel Başkan Vekili Bayram Özkan “Karamürsel’e kadar tüm belediyelerde mevcut üyelerimiz var.Emekçi kardeşlerimin elle tutulamayacak bir asgari ücrete talim ediyor olmasını kabul edemeyiz. Bizlerin arzusu emekten ve emekçiden yana olan partilerin yönetimde söz sahibi olması. Bizler çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz. Sendika olarak bizlerin siyasi bir görüş yansıtması mümkün değil ancak diyoruz ki bizim partimiz Türkiye Cumhuriyeti kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk’tür” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1