AK PARTİ GÖLCÜK GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI ‘YILDIZLAR GEÇİDİ’

Ak Parti Gölcük ilçe Gençlik Kolları Başkanı Resmî olarak atandı.
Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Klinik Psikolog Ali Ruhan Çelik atandı.
 ‘ATAMAYI AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÇAĞLAYAN DUYURDU’
Gerçekleşen atamayı sosyal medya hesabından paylaşarak duyuran AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımıza Ali Ruhan ÇELİK atanmıştır. Görevi devreden Tarık KARAYEL’E gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Gölcük ve Kocaeli Gençliğine hayırlı olsun” ifadeleriyle atamayı duyurdu.
‘SİYASALCI GİTTİ, DOKTORALI BAŞKAN GELDİ’
AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel’in memur olması nedeniyle görevini bırakmasının ardından yerine, AK Parti’de birçok kademede görev alan yıldızı parlayan Klinik Psikolog Ali Ruhan Çelik atandı.
Ak Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığı adeta yıldızlar geçidi gibi. Görevi bırakan Siyasal Bilimler mezunu olan Karayel, Ak parti Gölcük ilçe Gençlik Kolları Başkanlığı boyunca kentte sevilen, sayılan, başarılı ve her fırsatta takdir edilen bir görev sergiledi.
Tarık Karayel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında; ‘ONURLA, GURURLA yaptığım Ak Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi bugün itibari ile Kıymetli kardeşim Ali Ruhan Çelik ‘ e devretmiş bulunmaktayım. Eminim ki kıymetli yol arkadaşım bayrağı dahada yukarı taşıyacaktır.
Görevinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
‘DOKTORALI BAŞKAN’
AK Parti’de birçok kademede görev alan takdir edilen bir isim olan Çelik, genç yaşında eğitim kariyerinde aldığı unvanlarla ve duruşuyla göz dolduran, kentte ve gençliğe büyük katkıları olacağı beklenen bir isim. Atamasının ardından sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapılan Ak Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik’in ataması parti camiasında büyük bir memnuniyet yarattı. Yapılan paylaşımlara genç başkandan sosyal medyada cevap olarak teşekkür ve gençlik daima yanınızda mesajıyla cevap geldi.
ALI RUHAN ÇELİK KİMDİR?
Ali Ruhan Çelik 1992 Gölcük doğumlu. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunu Çelik, Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Klinik Psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı. Doktorasını da Üsküdar Üniversitesi’nde yapan genç ve yıldızı parlayan başkan Çelik, evli.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 51 = 60