CHP’NİN ÇALIŞKAN ADAYI DURMAK BİLMİYOR

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın çok yoğun bir tempoda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sürekli halkın içinde olan Gölcüklü aday Küçükaydın, partisi için durmak bilmeden çalışıyor.

 

 

 

 

EBRU KÜÇÜKAYDIN ANNESİNİN KÖYÜNDE

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın yoğun çalışmaları ve temaslarının arasında koşuştururken annesinin köyünü de unutmadı. Çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği annesinin köyü olan Ulaşlı’daki kahvehaneleri gezen Küçükaydın’ı Ulaşlılılar “Hasan Şahin’in torunu, bizim kızımız Ebru” diyerek kucakladılar, bağırlarına bastılar.

EBRU KÜÇÜKAYDIN PAZARDA

Gününü Başiskele ilçesine ayıran CHP Kocaeli Milletvekili Ebru Küçükaydın Vezirçiftliği semt pazarına da uğradı. Pazarcı esnaflara “Hayırlı işler” dileklerinde bulunarak dertlerini dinleyen Küçükaydın, pazara alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti, herkesin özellikle dualarını ve desteklerini izledi. Ebru Küçükaydın satın alan vatandaşların da, satış yapan pazarcı esnafın da dertli olduğunu gözlemledi ve pazardaki vatandaşlara “Hep birlikte düzelteceğiz, ülkemizi düzlüğe çıkartacağız” dedi.

EBRU KÜÇÜKAYDIN KOMEK SERGİSİNİ GEZDİ

Başiskele ilçesinde seçim çalışmalarında bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Ebru Küçükaydın, Kullar Kültür Merkezi’ndeki KOMEK kursiyerlerinin sergilerinin açılışına da katıldı. İlçe protokolü ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesen Ebru Küçükaydın, KOMEK hocalarını kutladı ve kursiyerlerin yaptıkları işlemeleri inceleyerek “Ellerinize sağlık, çok güzel eserler meydana getirmişsiniz” sözleriyle onları kutladı.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 8 =