KSO’DA SEÇİM HEYECANI

 

 

 

Kocaeli Sanayi Odası’ndaki seçimler bugün 36 komite seçimleri ile başladı. Meclis başkanlığı, başkanlık ve yönetim kurulu seçimleri ise 9 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

 

 

 

 

Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’da seçim heyecanı bugün itibariyle başladı. 2 bin 300 üyesi bulunan KSO’da bilindiği gibi 26-28 Mart tarihleri arasında kesin listeler ilan edilmişti. Seçimlerin oda binasında yapılacağı sanayi odasında 36 komitenin seçimleri ise bugün yapılıyor. Bugünkü seçimlerde her komiteden 2’şer meclis üyesi belirlenecek. Böylece 36 komitenin bulunduğu KSO’da toplam 72 meclis üyesi seçilmiş olacak. Oda binasında saat 09.00’da başlayan seçimler akşam 17.00’de sona erecek.

 

KSO Başkanı Ayhan  Zeytinoğlu ilk dört komitenin bulunduğu sandıkta 2. komite için oy kullanırken, Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ise 17-20 arasındaki komitelerin yer aldığı sandıkta 18. komite için oy kullandı.

 

Gerçekleşen seçimde 36 komitenin 35’i tek liste ile seçimlere girerken, 32’nci cam ve seramik sanayi grubunda iki liste olduğu görüldü. Yıldız Can Sanayi A.Ş ile Temka Cam İnş. Metal Nak. A.Ş sarı listede yer alırken, Sar Cam Turizm şirketi ile Işık Plastik Sanayi de mavi listede yer alarak seçime girdi.

 

 

hasan-tahsin-tugrul.jpg

 

ZEYTİNOĞLU ADAY

6-8 Nisan’da ise komite başkan ve yardımcıları seçilecek. 9 Nisan’da meclis üyeleri toplanarak meclis başkanı ve 11 kişilik yönetim kurulu üyelerini seçecek. Göreve getirilen 11 kişilik yönetim kurulu üyeleri kendi içlerinden KSO Yönetim Kurulu Başkanı’nı belirleyecek. KSO’daki seçimlerin kesin sonuçları 13 Nisan Cuma günü ilan edilecek. KSO’da mevcut başkan Ayhan Zeytinoğlu yeniden aday olduğunu duyurmuştu.

 

 

zeytinoglu-toplu.jpg

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3