CHP’DEN GÖLCÜK’E ÇIKARMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Yıldızlı’ya ziyaretinde İlçe Başkanı Fikret Gürel, Eski İlçe Başkanları ve önceki dönem Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner, CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz ve ilçe ve il yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Yıldızlı’nın ilk cümleleri; “Salgının ülkemize girdiğinde bizler gibi hükümetinde bir hazırlığı yoktu. Fakat sonrasında tedbirlerinin yetersiz, hatalı ve ortak akıldan uzak olduğu ne yazık ki hep birlikte izlenen ve yaşanan tablo oldu”

“DERDİMİZ İNSAN, DERDİMİZ ESNAF”

Başkan Yıldızlı; “ Partilileriminde hazır bulunduğu esnaf ziyaret programlarıyla Kocaeli’nde gezmediğim esnaf girmediğim kapı bırakmayacağım. Ve elini sıkmadığım muhtarda kalmayacak bu şehirde” diyor.

“BU İŞİN SİYASETİ OLMAZ! HEP BİRLİKTE OLALIM DEDİM”

Sözlerine devam eden Yıldızlı, “Bu kentteki bütün il başkanlarına öneride bulundum. Onları seçeceği bir caddede, sokakta her birlikte dolaşıp esnafı dinleyelim dedim. Ama hiç kimseden ses çıkmadı. Onları meydana davet ediyorum. Biz CHP Örgütü olarak her daim esnafımızın yanındayız. Onların ne zorluklarla geçinmeye çalıştıklarını biliyoruz” dedi.

“EVİNE TEMEL İHTİYACINI GÖTÜREMEYEN ESNAF VAR”

Ben ilçe ilçe gezip esnaf dolaşıyorum, 30, 40 yıllık dükkânlar kepenk kapattı. Evine, çoluğuna, çocuğuna istediklerini götüremeyen esnaf kardeşlerim var bu şehirde benim, ben onların içindeyim, her gün onlarca esnaf geziyorum ve ben geceleri uyuyamıyorum esnaf kardeşlerimin derdiyle dertlenmekten. Bu işin siyaseti olmaz hep birlikte çözüm önerileri bulalım diyorum ve demeye de devam edeceğim” dedi.

“YARDIMLAR TÜM ESNAFA YAPILMADI”

Ayrıca yardım alamayan,  belirlenen o kategoriye girmeyen çok esnafımız var. Mağdur olan tüm esnaf gruplarına yardım yapılmalı ve mutlaka desteklenmeli. Bizlerde sürekli vatandaşlarla bir araya geliyoruz, onları dinliyoruz. Sizler sayesinde kamuoyunla paylaşıyoruz.

“BASINDA DESTEKLENMELİ”

Yıldızlı; “Yerel basının önemli bir görev üstelendiğinin de bilincindeyiz.  Zor şartlar altında hizmet veren yerel gazetelerin varlıklarını sürdürebilmesi için mutlaka desteklenmelidir” dedi.

Evde Kal derken, evde kalanın ihtiyaçlarını karşılayacaksın ki “Evde Kal” diyeceksin son cümlem olsun ifadelerini kullandı.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, tüm gününü ilçemize ve Gölcük esnafına ayırdı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 3 =