CHP SAHAYA İNDİ BİR GÜNDE ÜÇ ZİYARET

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Örgütü yapılan ilçe kongresi sonrasında bir sessizliğe bürünmüştü. O sessizliği geçtiğimiz gün bozan İsmet İşeri başkanlığında ki CHP, sahaya inerek üç ziyaret gerçekleştirdi. Bundan sonra yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten İşeri, CHP’nin bayrağını 2019 Gölcük’e dikeceklerini belirtti.

 

 

 

 

KARŞILIKLI BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Cumhurtiyet Halk Partisi İlçe Örgütü, İsmet İşeri başkanlığında geçtiğimiz gün seri ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak yeni kurulan ve geçtiğimiz ay ilçe kongresini gerçekleştiren İYİ Parti İlçe Başkanlığı ziyaret edildi. İlçe Başkanı Büşra Karademir ve yönetimi, İşeri ve yönetimini karşılarken, sıcak bir sohbet gerçekleştirildi. İşeri,  Av. Büşra Karademir ve yönetimine ülke menfaatlerine katkı koymak anlamında siyasi kulvarda başarı dileklerinde bulundu. Sn. Büşra Karademir İsmet İşeri’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Ülkenin siyasi gündemiyle alakalı sohbet edip, fikir alışverişinde bulundular.

ESNAFIN SORUNLARINI KONUŞTULAR

Bu ziyaret sonrasında yine genel kurulunu yaparak 3.kez Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Necmi Kocaman ziyaret edildi. İşeri, Kocaman’a başarı dileklerinde bulunurken, Kocaman’da İşeri’ye iyi dileklerini iletti. Gölcük esnaflarının sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunurken, İşeri her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi. Esnaf odası Başkanı Necmi Kocaman, İsmet İşeri ve yönetiminin esnaf odasını ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirtip, karşılıklı başarı dileklerinde bulundular.

DERNEKLER PLATFORMUNDA HOŞSOHBET

Son ziyarette Gölcük’ün 14 sivil toplum kuruluşunun birleşmesinden oluşan Gölcük Dernekler Platformu ziyaret edildi. Dönem başkanı seçilen Çetin Kocatürk’e İşeri ve Yönetimi hayırlı olsun  dileklerini iletti ve yeni dönemde de geçmişte olduğu gibi sıcak ilişki kurmak istediklerini dile getirdi. Hoş sohbetler yapıldıktan sonra taraflar ziyaretten ziyadesiyle memnun olduklarını belirtip birbirlerine karşı görev alanlarında başarı dileklerinde bulundular.

“ADAYIMIZI ERKEN BELİRLEYECEĞİZ”

Bu ziyaretler sonrasında gazetemize kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP olarak her zaman dinamik ve halkımızla diğer sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle sıcak ilişkiler kuran bir örgüt konumunda olduk. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimler de tek hedefimiz Gölcük’ü CHP’nin yönettiği bir ilçeye dönüştürmek. Bu konuda artık çalışmalarımıza hız vereceğiz. Şunu belirtmek istiyorum ki, CHP bu dönem adayını erken belirleyip, çok önceden çalışmalara başlayacak. Ben inanıyorum ki bu stratejimizde başarıya ulaşacağız” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 30 = 36