ÇARDAK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak’ın annesi Huri Çardak vefat etti.
Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak’ın annesi 2 Nisan tarihinde kalp krizi geçirmişti. Medical Park hastanesinde uyutularak tedavi edilen anne Huri Çardak, bugün sabaha karşı verdiği hayat mücadelesini kaybetti. İlçemizin sevilen ailelerinden Çardak ailesi bugün çok acı bir yaşadı. 69 yaşında ki, 3 çocuk annesi Huri Çardak, 2 Nisan tarihinde geçirdiği kalp krizine bugün yenildi. Huri Çardak, Saat 12.00’da, Karaköprü Mahallesi Orhangazi Caddesi No:23 de, evinin önünden kaldırılarak defnedildi.
ÇARDAK’I, ELLİBEŞ YALNIZ BIRAKMADI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, dünyayı tehdit eden bu salgında bile vefasını gösterdi. Hüseyin Çardak, Ellibeş başkanlığında bir dönem meclis üyeliği yapmıştı. Ve Mehmet Ellibeş, her zaman olduğu gibi bu kente ve bu kent insanına vefasını gösterdi.
KATILIM YOĞUNDU
Cenazeye AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Serkan Ateş, Samet Taşdelen, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Uzuner, Gölcük Esnaflarından Mehmet Yaşar ve yakın dostları katıldı.
Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak’a ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Aramızdan ayrılan bütün annelerimizin mekanı nur, kabirleri cennet olsun…
Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

90 − 87 =