AV. BURAK ŞAHİN’DEN, GÖLCÜKSPOR’A MORAL KAHVALTISI

İlçemizin başarılı avukatlarından Burak Şahin, Pazarspor maçı öncesinde Gölcükspor’lu futbolculara  takımın motivasyonunu arttırmak için ve yeni teknik ekibe hayırlı olsun demek için Estabien Cafe’de bir kahvaltı düzenledi.  Bu kahvaltı Gölcüksporlu futbolculara  moral kahvaltısı oldu.  Kahvaltıya Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve 2. Başkan Ahmet Arık katılım sağladı.

İlçemizin markası Gölcükspor 15 Şubat Cumartesi günü önemli bir maça çıkacak. İlçemizin başarılı ve sağduyulu avukatlarından Burak ŞAHİN, temsilcimize maç öncesi  moral kahvaltısı jesti yaptı. Şahin; Gölcükspor bizim için çok değerli. Bizler Gölcükspor’umuzun her zaman yanındayız. Gölcükspor 15 Şubat Cumartesi günü önemli bir maça çıkacak, futbolcu kardeşlerimin motivasyonunu arttırmak ve yeni teknik ekibe başarılar dilemek için bu organizasyonu yaptık. Takımımıza Pazarspor maçında başarılar diliyor, 3 puanı alacağımıza inancımı belirtmek istiyorum’ dedi.

BAŞKAN ÇARDAK’DAN; TEŞEKKKÜR VE DAVET

Gölcükspor başkanı Hüseyin Çardak; “Güzel ve motivasyonu yüksek bir kahvaltı oldu. İlçemizin başarılı avukatlarından Burak Şahin’e, takımım adına teşekkür ediyorum” dedi. Gölcükspor  için çok önemli olan 15  Şubat Cumartesi günü oynanacak Pazarspor  maçı öncesi Gölcük  halkına çağrıda bulundu. Başkan Çardak, tribünleri  tıklım tıklım doldurarak muhteşem bir görüntü sergileyebiliriz.  Ve böylece Gölcükspor’a, özlediği taraftar desteğini vermiş oluruz. Tıklım tıklım dolu tribünler takımı başarıya taşıyacaktır. Gölcükspor,  bu şehrin en önemli değerlerinden birisi. Bu takımın Gölcük’e,  Gölcük’ün de bu takıma ihtiyacı var. Futbolu seven taraftarlarımız başta olmak üzere tüm halkımızı hafta sonu takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” dedi.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 + = 72