ALKIŞLAR GÖLCÜKSPOR’A VE ARIK’A

Gölcükspor’un  fanatik taraftarı Ümit Deniz, Gölcük Necat Çelik Devlet hastanesinde ameliyata alınacak.

  1. AYAĞINI DA KAYBEDİYOR

Gölcükspor’un  fanatik taraftarı Ümit Deniz, Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Gölcükspor sevdalısı Ümit Deniz, 9 Eylül bugün sağ ayak bileğinden ampüte olacak. Daha önce bir ayağını kaybeden Deniz, sosyal medyada gündem oldu.

Ümit Denizi bu zorlu günde yalnız bırakmayan sosyal medya kullanıcıları Ümit Deniz etiketleriyle destek çağrısında bulunmaya başladı. Gölcük halkının desteğine ihtiyacı olan Ümit Deniz’e, için başlatılan bu Sese cevap gecikmeden geldi.

 MÜJDELİ HABER GÖLCÜKSPOR’DAN GELDİ

Ümit Deniz’in, sağlık durumu ile ilgili süreci dün akşam sosyal medya sayfalarından  paylaşan Gölcük’lüler,  destek için çağrıda bulundu.

Bu çağrıya cevap gecikmeden Gölcükspor’dan geldi. Gölcükspor başkanı Hüseyin Çardak Ümit Deniz için şahsım ve Gölcükspor yönetimim olarak konuyu yakından takip edeceğiz. Üzerimize düşeni Ümit için yerine getireceğiz, Ümit şuan sadece iyileşmeye odaklansın, diğer ihtiyaç ve gerekli olan her şey için biz varız ve yapacağız ” dedi.

ARANAN DESTEK İŞ ADAMI AHMET ARIK’TAN GELDİ

Gölcükspor başkanı Çardak; “An itibarıyla ameliyat süreci ve sonraki süreci birebir takip edeceğiz, bundan sonraki hayatını kolaylaştırabilmek adına tüm bakım ve tedavisini Gölcükspor 2. Başkanı, Gölcük’lü İş Adamı Ahmet Arık’ın üstleneceğini de buradan söylüyorum” dedi.

Gölcükspor’un 2. Başkanı olan, Gölcük’ün evladı, Gölcük’te doğmuş, büyümüş, gençliğini Gölcük’te yaşamış olan Arık, yurt dışında iş yapıyor. Fakat bu şehrin üzerinden elini hiç çekmiyor. Yaptığı yardımların bilinmesini hiç istemeyen Arık, bu sefer yine Ümit’e uzattığı yardım eliyle yine gönülleri kazandı ve Ümit’in hayatta tutunmasının nedeni olacak.

 

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Ümit Deniz’e acil şifalar diliyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − = 34