Çamlıca Cafe’den örnek davranış

Gölcük Şirinköy’de bulunan Çamlıca Cafe’de Kır düğün alanında Melih Kahveci’yi ücretsiz dinlemek isteyen üniversite sınavlarına girecek olan gençlere moral motivasyon için yaz konseri düzenleniyor.

İşletmeciliğini Murat Uzuner’in yaptığı Gölcük Şirinköy’de bulunan Çamlıca Cafe Kır düğün alanında Melih Kahveci’yi ücretsiz dinlemek isteyenler 15 Haziran Cumartesi akşam saat 19:30’da Açık Hava konserine düzenledi.

Çamlıca Cafe ve Kır Düğün Salonu sahibi Murat Uzuner gazetemize yaptığı açıklamada “Değerlerimize sahip çıkmak adına kendi evladımız, hemşehrimiz Melih Kahveciye destek oluyoruz. Sıcak yaz aylarının müjdecisi olarak halkımızın Melih Kahveci kardeşimizi ücretsiz dinlenmesi adına böyle bir çalışma başlattık.  Ayrıca Gölcük’lü üniversite sınavlarına girecek olan gençlerimizin de sınav öncesi moral motivasyon için Kır Düğün alanımızı Açık hava konserine tahsis ederek tüm Gölcüklü hemşehrilerimizi Melih Kahveciyi dinlemeye davet ediyoruz. Çamlıca Cafe ve Kır Düğün alanı olarak Gölcük halkı adına fedakarlık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 − = 48