CAMİLER BAYRAMA HAZIR

CAMİLER BAYRAMA HAZIR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı temizlik ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelindeki ibadethanelerin bahçelerini yıkadı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, camilere büyük önem verdiklerini ifade ederek, “İlçe sınırları içinde bulunan tüm camilerimizi temizleyerek halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Ramazan Bayramı öncesinde çevre temizlik çalışmalarını yoğunlaştıran Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede bulunan ibadethanelerin bahçelerini yıkadı. Ekipler, Ramazan Bayramı öncesi Gölcük’teki tüm camilerin avlularında yıkama çalışması başlattı. Gölcük Belediyesi, halkın ibadet yeri camilere ve cami çevrelerine yönelik yaptığı çalışmalar sürüyor. İlçe halkının daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için oluşturulan özel bir ekip, ilçedeki camilerde başlatılan temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sadece cami içlerini değil, camilerin yaşam alanı olan bahçelerini de kapsıyor.

ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ

“Okullarımız ve camilerimiz bizim için önemli diyen Başkan Sezer, “Biz belediye olarak okullara ve camilere özel önem gösteriyoruz. Camiler Allah’ın evi. İnsanlarımız ibadetlerini yaparken camilerin temiz olması çok önemli. İlçemizdeki tüm camilerin halıları mübarek Ramazan ayı öncesi yıkandı ve yıkanmaya devam ediyor. Şadırvan ve peyzaj yapımı ile fiziki çalışmalar da yapıldı. Biz halkımızın camilere geldiğinde uygun ortamlarda ibadetini yapmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz dönüşüm sağlayarak camileri belli bir periyodik zaman içinde tekrar tekrar temizliyor. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − = 80